Τοπικά

Πασχαλινή κατασκήνωση στην πόλη 

«Πασχαλινή κατασκήνωση στην πόλη μας», ένας θεσμός που αγαπήθηκε πολύ από τα παιδιά μας, επαναλαμβάνεται και τη φετινή Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα. Στον πολυχώρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών «Ο Μικρός Παράδεισος» του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, τα παιδιά μας θα μπορούν να απολαύσουν ένα πολύωρο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με έμπειρους παιδαγωγούς, συνδυάζοντας γνώση και διασκέδαση.

Η έναρξη της «Πασχαλινής Κατασκήνωσης» θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 και θα διαρκέσει έως και την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, με βασική θεματολογία το Εκούσιο Πάθος του Κυρίου μας και τη λαμπροφόρο Ανάστασή Του, με τρόπο κατανοητό και παιδαγωγικά προσεγγίσιμο για τους μικρούς μας μαθητές.

Οι μικροί μας κατασκηνωτές θα διδαχθούν τα σημαντικότερα γεγονότα του Θείου Πάθους, θα γνωρίσουν το τελετουργικό των Ιερών Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και με βιωματικό τρόπο θα συμμετάσχουν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων, κατασκευών, φιλαναγνωσίας, θεατρικών παιχνιδιών και καθημερινής επίσκεψης στον Ιερό Ναό.

Η Πασχαλινή Κατασκήνωση στην πόλη θα συνεχισθεί και την Διακαινήσιμο Εβδομάδα, και συγκεκριμένα από την Τρίτη 26 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 29 Απριλίου, προσφέροντας ακόμη ένα δημιουργικό και αναστάσιμης χαράς τετραήμερο στους μικρούς μας φίλους.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεσθε στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο ΛΥΧΝΟΣ», στο τηλέφωνο: 24210-32916 και σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

 

Πρόγραμμα Πασχαλινής Κατασκήνωσης στην πόλη 2022

1ο Τετραήμερο Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος:

Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου ε.έ έως και την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου ε.έ.

Από τις 9.00 το πρωί έως τίς 3.00 το μεσημέρι.

2ο Τετραήμερο Διακαινησίμου Εβδομάδος 2022:

Από την Τρίτη της Διακαινησίμου 26 Απριλίου έως και την Παρασκευή της Διακαινησίμου 29 Απριλίου ε.έ.

Από τις 9.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι.

✓ Για την είσοδο των παιδιών απαιτείται σελφ τεστ (πρωινής ώρας, 18/04 και 20/04 και αντίστοιχα 26/04 και 28/04), πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Το εκπαιδευτικό μας προσωπικό θα απαρτίζεται από παιδαγωγούς πλήρως εμβολιασμένους.

 

✓ Οι μαθητές οφείλουν να έχουν:

– προσωπικό νερό

– φαγητό πρωινό

– φαγητό μεσημεριανό (το οποίο θα φυλάσσεται εντός ψυγείου και θα ζεσταίνεται πριν τον γευματισμό των παιδιών)

– δύο μάσκες

– μιά αλλαξιά ρούχων

 

Κόστος συμμετοχής:

40€ / το παιδί

70€ / τιμή για αδέρφια

Η Πασχαλινή Κατασκήνωση στην πόλη απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 9 ετών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το