Τοπικά

Πασχαλινά είδη και διακοσμητικά διατέθηκαν για την ενίσχυση των προγραμμάτων της ΕΛΕΠΑΠ

ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ 1

Η καθιερωμένη πασχαλινή εορταγορά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα του Διαύλου και στον πεζόδρομο της Ερμού, από την Τετάρτη 20 Απριλίου έως το Σάββατο 23 Απριλίου.

Λαμπάδες, πασχαλινά αυγά, διακοσμητικά είδη, γλυκά, ποτά και σαπούνια, όλα χειροποίητα και φτιαγμένα με μεράκι από τους ανθρώπους της ΕΛΕΠΑΠ και τις πιστές φίλες εθελόντριες, διατέθηκαν για να ενισχύσουν τα θεραπευτικά προγράμματα των παιδιών.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και με την υποστήριξη του Α΄ Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου, του Σοροπτιμιστικού Ομίλου «Θέτις» και του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου.
Τα εγκαίνια της εορταγοράς τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων, καθώς και συμπολίτες μας, φίλοι της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, οι οποίοι με τις αγορές τους υποστήριξαν έμπρακτα το έργο της.
Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ευχαρίστησε θερμά όλες τις εθελόντριες για την αμέριστη συμπαράσταση και την ευγενική τους προσφορά που συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της εορταγοράς, αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά από τους συμπολίτες μας για την ηθική συμπαράσταση και την οικονομική ενίσχυση, και εύχεται σε όλους Υγεία και Καλό Πάσχα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το