Τοπικά

Πάσχα με βροχές από το απόγευμα στον Βόλο – Νωρίς πρέπει να ψηθεί ο οβελίας λόγω του καιρού

Γρήγορα θα πρέπει να ψήσουν τον οβελία οι Βολιώτες την Κυριακή του Πάσχα, γιατί όσοι καθυστερήσουν, ίσως αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τον καιρό. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν βροχές από το απόγευμα στη Μαγνησία, ενώ στην υπόλοιπη Θεσσαλία οι βροχές θα αρχίσουν νωρίτερα από το πρωί της Κυριακής.

Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από την Κυριακή του Πάσχα και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, μέχρι τα μέσα περίπου της επόμενης εβδομάδας. Αναλυτικότερα και σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr ο καιρός στον Βόλο θα είναι σήμερα σχεδόν αίθριος, με τους ανέμους να πνέουν μέχρι μέτριοι από νότιες διευθύνσεις, που θα ανεβάσουν την θερμοκρασία. Το θερμόμετρο θα δείξει σήμερα στον Βόλο 11-20 βαθμούς Κελσίου. Αύριο Μ. Παρασκευή προβλέπονται συννεφιές και το απόγευμα ασθενείς βροχές, που ίσως δυσκολέψουν την τσιπουροκατάνυξη, όπως θέλει το έθιμο μετά την περιφορά του Επιταφίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-26 βαθμούς. Το Μ. Σάββατο θα κάνουμε Ανάσταση με αίθριο καιρό, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-21 βαθμούς. Την Κυριακή του Πάσχα αρχικά ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, σταδιακά ωστόσο θα αναπτυχθούν νεφώσεις από τα δυτικά, που προς το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα αρχίσουν βροχές, ίσως και τοπικές καταιγίδες. Στη δυτική Θεσσαλία οι βροχές θα αρχίσουν νωρίτερα το πρωί. Η θερμοκρασία θα πέσει πέντε-έξι βαθμούς και θα κυμανθεί από 12-16 βαθμούς. Οι βροχές αναμένεται να συνεχιστούν και τη Δευτέρα του Πάσχα, κυρίως το απόγευμα, με το θερμόμετρο να παραμένει στα ίδια επίπεδα με της Δευτέρας. Βροχές προβλέπονται και για την Τρίτη του Πάσχα, ενώ σύμφωνα με τις μακροχρόνιες προβλέψεις, ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα αναμένονται κατά περιόδους βροχές και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Share
Ετικέτες: καιρος

Πρόσφατα άρθρα

25η Μαρτίου: Εντυπωσιακό σόου με 250 drones στον ουρανό της Αττικής

Ένα εντυπωσιακό σόου με drones φώτισε τον αττικό ουρανό το βράδυ της Κυριακής, για τον…

25 Μαρτίου 2024

Σιγκαπούρη: Στη δίνη σκανδάλου διαφθοράς βρίσκεται ο πρώην υπουργός Μεταφορών – Βαρύ το κατηγορητήριο

Άλλες οκτώ κατηγορίες απαγγέλθηκαν σήμερα σε βάρος του πρώην υπουργού Μεταφορών της Σιγκαπούρης Σουμπραμάνιαμ Ισουαράν,…

25 Μαρτίου 2024

Ισημερινός: Δολοφονήθηκε η νεότερη δήμαρχος της χώρας

Η 27χρονη δήμαρχος της πόλης Σαν Βισέντε του Ισημερινού, ο οποίος συγκλονίζεται από τη βία…

25 Μαρτίου 2024

Αλλάζει πλήρως το ΕΣΥ: Πότε θα μπορούν να εργαστούν και ιδιώτες γιατροί στα νοσοκομεία

Περισσότερα χρήματα από την τσέπη τους θα πρέπει σύντομα να καταβάλουν οι Έλληνες ασθενείς στο…

25 Μαρτίου 2024

Επετειακή εκδήλωση για τα 120 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Άγιος Ιωσήφ»

Επετειακή εκδήλωση για τα 120 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Άγιος Ιωσήφ»…

25 Μαρτίου 2024

Αλλαγή ώρας: Πότε γυρνάμε τους δείκτες των ρολογιών

Tην τελευταία Κυριακή του Μαρτίου, η ώρα θα αλλάξει σε θερινή, με τους δείκτες των…

25 Μαρτίου 2024