Κατηγορίες: Ελλάδα

Πάσχα με λιακάδα και άνοδο της θερμοκρασίας

Με καλό καιρό θα γίνει το σούβλισμα του οβελία σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Kαι στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3-4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός και σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και τοπικά στα νότια βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος ο καιρός και στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και πρόσκαιρα στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δευτέρα του Πάσχα

Ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 και στα νοτιοανατολικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

πηγή www.iefimerida.gr
Share

Πρόσφατα άρθρα

Μητσοτάκης: Έρχεται αύξηση του ορίου για Golden Visa – Τι αλλάζει με τα δάνεια

Την αλλαγή του πλαισίου για την Golden Visa προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη Βουλή…

9 Φεβρουαρίου 2024

ΕΛΑΣ: Συνελήφθη αστυνομικός για διακίνηση ναρκωτικών – Βίντεο

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν ένας αστυνομικός και δύο ιδιώτες για διακίνηση…

9 Φεβρουαρίου 2024

Πανικός στην Ταϊλάνδη: Επιβάτης άνοιξε την πόρτα αεροσκάφους

Χειροπέδες σε έναν Καναδό πέρασαν οι Αρχές της Ταϊλάνδης στην πόλη Τσιάνγκ Μάι στο βόρειο…

9 Φεβρουαρίου 2024

Φίνος Φιλμ: Το ξεκαρδιστικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Μια ιδέα που ξεκίνησε το 2014 από την Ομογένεια της Ιταλίας, έγινε θεσμός το 2017…

9 Φεβρουαρίου 2024

Συμμετοχή του Διοικητικού Επιμελητηρίου στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Επιμελητηρίου-Ομίλου Διοικητικών Επιστημόνων, Δρ. Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, πρόκειται να παρουσιάσει τις κύριες…

9 Φεβρουαρίου 2024

«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ποιοι μπορούν να πάρουν voucher 500 ευρώ φροντίζοντας τα εγγόνια τους

Παππούδες και συγγενείς παιδιών μπορούν να ενταχτούν στο πρόγραμμα «Νταντάδες της γειτονιάς» ώστε να λαμβάνουν το voucher των 500 ευρώ, αφού…

9 Φεβρουαρίου 2024