Πολιτισμός

Παρουσιάζεται το βιβλίο του διατροφολόγου Δημήτρη Δελλή

Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βολιώτη Δημήτρη Δελλή, διατροφολόγου, διαιτολόγου, με τίτλο «The dr. Dellis diet – Δίαιτα Βασικής Ινσουλίνης» (εκδόσεις Α. Α. Λιβάνη), στην Εξωραϊστική Λέσχη, στις 7 μ.μ., στις 13 Δεκεμβρίου.
Με την Dr. Dellis diet η απώλεια βάρους είναι ταχύτερη, η πείνα είναι μικρότερη, η ινσουλίνη μειώνεται δραστικά, οπότε η δίαιτα αυτή αποτελεί άριστη επιλογή και για διαβητικούς παχύσαρκους ασθενείς, η χοληστερίνη μειώνεται, οι ασθενείς δηλώνουν ότι θέλουν να τη συνεχίσουν, διότι είναι εύκολη και χάνουν βάρος χωρίς στέρηση, είναι απολύτως ασφαλής για την υγεία – βελτιώνει όλους τους δείκτες υγείας.

Μετά από 30 χρόνια κλινικής εμπειρίας και έρευνας, έχοντας παρακολουθήσει πάνω από 15.000 ασθενείς, μπόρεσε να εντρυφήσει σε βάθος στην επιστήμη και την ψυχολογία της διατροφής. Με την dr. Dellis diet – Δίαιτα Βασικής Ινσουλίνης αδυνατίζεις εύκολα, γρήγορα και υγιεινά. Είναι μια πρωτοποριακή δίαιτα με την οποία επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη απώλεια βάρους χωρίς πείνα. Είναι η μοναδική δίαιτα ταχείας απώλειας βάρους που έχει αποδείξει όσα υπόσχεται με μελέτη, που ανακοινώθηκε στο 54o Πανευρωπαϊκό Διαβητολογικό Συνέδριο (Βερολίνο 2018) και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nutrition.
The Dr. Dellis Diet Δίαιτα Βασικής Ινσουλίνης καλύπτει τις πραγματικές
ανάγκες όσων κάνουν δίαιτα, καθώς μπορούν να τρώνε μεγάλη ποσότητα, μπορούν να απολαμβάνουν τροφές που τους αρέσουν και, παρά ταύτα, αδυνατίζουν γρηγορότερα.
Ο Δημήτρης Δελλής, ειδικός παθολόγος – διατροφολόγος, ασκεί ιδιωτικό επάγγελμα με εξειδίκευση στην Παθολογία, στη Διατροφή και στον Διαβήτη τύπου 2 από το 1990. Πρόεδρος της εταιρείας D GENOMERES Advance Medical Research, που έχει ως τομέα δράσης την έρευνα, τη διάγνωση και τη θεραπεία παραγόντων αγγειακού κινδύνου. Είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και μέλος της επιτροπής σίτισης και διατροφής των Κολεγίων Αθηνών – Ψυχικού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το