Τοπικά

Παρουσιάζεται το βιβλίο της Βαλεντίνας Κόρδη «Η επιτυχία είναι παιχνίδι του μυαλου» 

Στις 14 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα στο Public Βόλου, η Βαλεντίνα Κόρδη παρουσιάζει το βιβλίο «Η επιτυχία είναι παιχνίδι του μυαλού».
Η Βαλεντίνα Κόρδη είναι διεθνής Ομιλήτρια Παρακίνησης και Προπονήτρια Τρόπου Σκέψης και Υψηλής Απόδοσης (Mindset & High – Performance Coach) για επιχειρηματίες, στελέχη και ομάδες εργασίας. Σπούδασε Mind Programming και Success Conversion Coaching στη σχολή Express Coaching του Καναδά και εξειδικεύτηκε στο Strategic Intervention Coaching στη σχολή Robbines – Madanes Training του Antony Robbins στην Αμερική. Είναι μέλος της Ένωσης Πιστοποιημένων Προπονητών του Καναδά. (CCA).
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Newport University της Καλιφόρνιας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Human Recource Management από το City Unity College. Έχει πάνω από 15 έτη εργασιακή εμπειρία ως Στέλεχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, σε πολυεθνικές εταιρείες, με ειδίκευση στην οργάνωση επιχειρήσεων, στην στρατολόγηση και επιλογή προσωπικού καθώς και στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων.

Τα τελευταία 8 χρόνια εργάζεται αποκλειστικά ως Coach και Motivational Speaker και έχει βοηθήσει πολλούς επιχειρηματίες, στελέχη και ομάδες εργασίας, από όλο τον κόσμο, να αλλάξουν τρόπο σκέψης και συμπεριφορές που μπλοκάρουν την επιτυχία τους (αναβλητικότητα, βλαπτικό συγκεντρωτισμό, αρνητικό τρόπο σκέψης κ.λπ.) και να αναπτύξουν τις κατάλληλες στρατηγικές για την επίτευξη προσωπικών ή επαγγελματικών στόχων (βελτίωση απόδοσης και παραγωγικότητας, διαχείριση ομάδων, διαχείριση χρόνου, αύξηση της εργασιακής ικανοποίησης και δέσμευσης κ.λπ.). Έχει προσκληθεί από πανεπιστήμια της Ελλάδας και επαγγελματικούς εγχώριους και διεθνείς οργανισμούς (MDRT, Beirut Life Insurance Summit, κ.λπ.), για να μιλήσει για θέματα σχετικά με την εφαρμογή του Coaching στην ηγεσία και την υψηλή επαγγελματική απόδοση μέσα από τον προγραμματισμό της σκέψης και της συμπεριφοράς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το