Τοπικά

Παρουσιάζει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους η «Ανυπότακτη Θεσσαλία»

Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους παρουσιάζει σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στο εκλογικό κέντρο του Βόλου η παράταξη «Ανυπότακτη Θεσσαλία» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Δελημήτρο.
Σε ανακοίνωσή της η «Ανυπότακτη Θεσσαλία» σημειώνει:

«Από τις τελευταίες περιφερειακές εκλογές πριν πέντε χρόνια σίγουρα τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά. Αυτό που παρέμεινε ίδιο είναι η μνημονιακή λαίλαπα που καταπνίγει οποιαδήποτε ελπίδα του λαού. Σε αυτό το ζοφερό τοπίο υπάρχουν κάποιοι που παραμένουν ανυπότακτοι για χάρη του λαού και του τόπου μας. Η παράταξη της Ανυπότακτης Θεσσαλίας, τις τρεις τελευταίες μέρες βρέθηκε: το Σάββατο στην Αγριά, την Κυριακή στην Νέα Αγχιάλο και τη Δευτέρα στο Βελεστίνο.
Και στις τρεις περιοδείες έτυχε θερμής αποδοχής και ανταπόκρισης από τον κόσμο οι οποίοι αναγνώρισαν την προσφορά των μελών και των φίλων της Ανυπότακτης Θεσσαλίας στα προβλήματα τους, όλα αυτά τα χρόνια. Ο κόσμος συζήτησε εγκάρδια μαζί τους και τους ανέπτυξε τα προβλήματα του γιατί ξέρει ότι δε πρόκειται για επαγγελματίες της πολιτικής, αλλά για απλούς ανθρώπους, που αποφάσισαν να διεκδικήσουν την ψήφο των Θεσσαλών στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Αυτούς τους απλούς ανθρώπους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Ανυπότακτης Θεσσαλίας στη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων θα παρουσιάσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Δελημήτρος την Τετάρτη 22/05/2019 στις 12 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο ( Ιωλκού 51)».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το