Τοπικά

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Μαγνησία – Δ. Νταόπουλος: “Η ανανέωση γίνεται πράξη”

“Eίναι λυπηρό ότι ο κ. Τσίπρας ακόμη και σήμερα αρνείται να καταλάβει τους λόγους για τους οποίους οι Έλληνες τον εξανάγκασαν να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.  Γι’ αυτό  άλλωστε και επανέλαβε τα ίδια ψέματα που αποδοκιμάστηκαν στις κάλπες, χωρίς να συνειδητοποιήσει την καταστροφή που προκάλεσε στους πολίτες και στους θεσμούς της χώρας”, τόνισε σήμερα, κατά την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών στη Μαγνησία, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δημοσθένης Νταόπουλος.

Ο κ. Νταόπουλος εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι η στρατηγική της κυβέρνησης παραμένει πολωτική, διχαστική επιθετική σε υπερθετικό βαθμό. “Δεν έμαθαν τίποτα, δεν ξέχασαν τίποτα. Ο ισχυρισμός ότι το πρόγραμμα της ΝΔ “μυρίζει ανθρώπινο αίμα” είναι πρωτοφανής. Είναι αποκρουστική ως φράση. Δείχνει όμως τον πανικό ενός συστήματος εξουσίας που αντιλαμβάνεται τη βοή των επερχόμενων γεγονότων”,  είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός βάφτισε «πρόγραμμα» ένα σύνολο από θολά μέτρα.

“Αντί να απολογηθεί για τη δική του αποτυχία, επιχείρησε -για πολλοστή φορά- να διαστρεβλώσει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Το πρόγραμμά μας από την πρώτη στιγμή ήταν αυστηρά κοστολογημένο και έχει αναπτυχθεί κατά τομέα από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.

Μίλησε για την εντολή που έλαβε πριν από τριάμισι χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης για μια ισχυρή ανανέωση στη Ν.Δ και υπογράμμισε ότι αυτή την εντολή βήμα-βήμα την κάνει πράξη, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της παράταξης και με απόλυτη επίγνωση της ανάγκης των καιρών να ενταχθούν στην πολιτική νέα πρόσωπα.

“Αυτήν την προσπάθεια απεικονίζουν και τα ψηφοδέλτιά μας. Η ανανέωση της Ν.Δ. γίνεται πράξη και με τη σημερινή ανακοίνωση των υποψηφίων της εκλογικής περιφέρειας Μαγνησίας. Έχω την τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσω το πιο δυναμικό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από πολύ αξιόλογους συμπολίτες μας, με μεγάλη προσφορά στην τοπική μας κοινωνία:
Αναγνώστου Ζαφειρούλα
Καλτσογιάννης Γεώργιος
Λιούπης Αθανάσιος
Μακρή (Ζωή) Ζέττα
Μαραβέγιας Κωνσταντίνος
Μπουκώρος Χρήστος
Πατσογιάννη Αικατερίνη και
Τριαντόπουλος Χρήστος”

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ εξήρε την κομματική και την επαγγελματική δράση των υποψηφίων βουλευτών και πρόσθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν ετεροπροσδιορίζεται αλλά απευθύνει ένα κάλεσμα ενότητας σε όλους τους Έλληνες, προβάλει ένα θετικό μήνυμα ομοψυχίας και ελπίδας για να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας.


“Οι Έλληνες έχουν ήδη ξεπεράσει τον κ. Τσίπρα. Εκείνος θα το αντιληφθεί το βράδυ της 7ης Ιουλίου”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το