Τοπικά

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Μαγνησία- “Χαμένη η ψήφος σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα δορυφόρους τους”

Να “μαυρίσουν” τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, κάλεσαν τους πολίτες τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Μαγνησία κατά την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών της.  Ο περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Ντούρος ανέφερε ότι οι εκλογές έχουν πολιτικό διακύβευμα αλλά είναι μακριά από αυτό που προσπαθεί να παρουσιάσει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.
“Είναι φαιδρή η αψιμαχία των δύο διεκδικητών”  ανέφερε και σημείωσε ότι το διακύβευμα είναι ποιος θα αποτελέσει εκείνη τη δύναμη που θα ασκήσει μαχητική αντιπολίτευση για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.   Παράλληλα επισήμανε ότι το διάστημα μετά τις 7 Ιουλίου είναι μαι περίοδος ανασυγκρότησης κοινωνικών των αντιστάσεων.
Αυτό που κρίνεται και στις 7 Ιούλη και στη συνέχεια,  είναι αν θα υπάρχει αντιπολίτευση απέναντι στο μαύρο αντιλαϊκό σκηνικό” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η κ. Ασπασία Κατσιαμπούρα σημείωσε ότι “δεν είναι τα πρόσωπα που κάνουν τη διαφορά, όταν υπάρχει το ίδιο σύστημα διακυβέρνησης.  Ακόμη δήλωσε ότι ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιζητεί τη συστράτευση των πολιτών για την ανατροπή.

To ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Μαγνησία απαρτίζουν οι:

Μαγγίνα Ηρώ
Παπαευσταθίου Νικόλαος
Σκούφογλου Εμμανουήλ- Στυλιανός (Μάνος)
Στεφανάκης Δημήτριος και
Χουλιαρά Γραμματούλα (Ματίνα)

Σημειώνεται ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ απαρτίζει η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Ασπασία Κατσιαμπούρα από τον Βόλο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το