Πολιτισμός

Παρουσίαση του βιβλίου «Άγγελοι από Στάχτη» της Πασχαλίας Τραυλού – Σήμερα στον Βόλο 

Με αφορμή το νέο της βιβλίο «Άγγελοι από Στάχτη» και την ολοκλήρωση της τριλογίας της «Η Ελεγεία της Στάχτης» (Θεοί από στάχτη και Άνθρωποι από στάχτη οι τίτλοι των δυο προηγούμενων βιβλίων) η συγγραφέας Πασχαλία Τραυλού θα βρίσκεται σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου, στις 19.00, στο Public Βόλου (Κονταράτου Ι. 9 και Ογλ 28).
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με την κ. Χαριτίνη Μαλισσόβα. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου Σολομών Μαρσέλ, η πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου «Θέτις» Νένα Ζήση και η πρόεδρος του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου Βόλου Μαίρη Γαβαλά.

Μια συγκλονιστική τριλογία για τον ρατσισμό και τον έρωτα, την τέχνη και την τόλμη της ζωής, την προκατάληψη και την ελευθερία μέσα στις στάχτες του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.
Το τελευταίο βιβλίο της συγκλονιστικής τριλογίας αποτελεί έναν ύμνο στην ανθρωπιά που καταφέρνει πάντα να υπερβαίνει τα στενά όρια της προκατάληψης, της παράνοιας και της διαστροφής, καταδεικνύοντας θριαμβευτικά την ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης.
Με φόντο την ιστορική πραγματικότητα των γενετικών πειραμάτων, το ναζιστικό πρόγραμμα Lebensborn και το ξύπνημα του νεοναζισμού, τρεις άνθρωποι αναζητούν την υπαρξιακή τους ταυτότητα και ανακαλύπτουν πως κανένας πόλεμος δεν τελειώνει απλώς επειδή παύουν τα πυρά μεταξύ των εχθρών.
Οι χειρότεροι πόλεμοι είναι εκείνοι που ξεσπούν στη σιωπή…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το