Τοπικά

Παρουσίαση ΚΑΡΠΑ στον πεζόδρομο του Βελεστίνου

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα επανεκκίνησης καρδιάς προσκαλεί στις 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 και ώρα 11:00 πμ – 13:00 στο πεζόδρομο Βελεστίνου έναντι Δημαρχείου στην παρουσίαση της καρδιακής αναζωογόνησης από τους: Κατερίνα Παπατόλιου, επιμελήτρια Β΄ του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου & Βαλάντη Τσιώτα διασώστης – πλήρωμα ασθενοφόρου.

Η κ Χασιώτη Αντωνία συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου αναφέρει: «Όλοι οι πολίτες του κόσμου μπορούν να σώσουν μια ζωή αν εκπαιδευόταν περισσότερο στην επανεκκίνηση καρδιάς. Έτσι θα μπορούσαν να σωθούν περισσότεροι άνθρωποι. Εάν η απινίδωση πραγματοποιηθεί στο πρώτο λεπτό μετά την ανακοπή ,οι πιθανότητες επιβίωσης είναι 90%, ενώ μετά από 7-10 λεπτά οι πιθανότητες αυτές μειώνονται στο ελάχιστο.
Σας περιμένουμε για μια ακόμη εκπαίδευση με τη προοπτική να συνεχιστούν οι εκπαιδεύσεις ώστε να υπάρχει μια ομάδα πολιτών που θα έχει την ικανότητα να διαχειριστεί τον εξωτερικό απινιδωτή.
Αναμένουμε τη θετική ανταπόκριση των δημοτών ,των επιχειρήσεων, των συλλόγων, για να μπορούμε όλοι μαζί να συμβάλλουμε ώστε η τοποθέτηση των εξωτερικών απινιδωτών να είναι πολύτιμη για όλους μας!!!».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το