Αθλητισμός

Παρουσίασε φανέλα και χορηγούς ο Ρήγας

Τη νέα του εμφάνιση χρώματος μπλε σκούρο παρουσίασε επίσημα ο Ρήγας Φεραίος και μαζί παρουσίασε και τους χορηγούς για τη σεζόν 2019-20, που διαφημίζονται στις φανέλες και τα σορτς των ποδοσφαιριστών.
Πρόκειται για την εταιρεία Franklin Coffee House Velestino (Μικρασιατών 1, Βελεστίνο), την εταιρεία Φεραία Γη-Terra Ferea, που ασχολείται με την καλλιέργεια, επεξεργασία και συσκευασία βιολογικών-αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών και οσπρίων και την βιοτεχνία επίπλων Neostil Vassos (Αντωνοπούλου 2014, Βόλος).
Σε ανακοίνωση του Ρήγα τονίζονται ακόμη τα εξής: «Πιστεύουμε ότι θα είναι συνεργασίες, οι οποίες θα ωφελήσουν την ομάδα μας αλλά και τους και τους χορηγούς μας. Με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων -και όταν λέμε όλων εννοούμε πρώτα των φιλάθλων- αλλά και των χορηγών των οποίων η βοήθεια είναι πολύ σημαντική, θα καταφέρουμε να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά για τον Ρήγα και να υλοποιήσουμε τον στόχο μας, ο οποίος είναι μία ανταγωνιστική παρουσία της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Να υπάρχει τύχη και κυρίως υγεία στο αγωνιστικό τμήμα και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το