Τοπικά

Παρουσιάστηκε το πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Βόλο

DSCN2247[1]

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έδωσε για πρώτη φορά σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος στη διάρκεια της συνάντησης που είχε το μεσημέρι με τους επαγγελματίες της εστίασης, τους εμπορίου και τους ξενοδόχους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες του «Καλλικρατικού» Δήμου Βόλου, με γιορτινά πάρτι, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, μουσικές παραστάσεις στο παγοδρόμιο, στους δρόμους και τις πλατείες, ενώ θα κορυφωθεί με την υποδοχή του νέου χρόνου στην παραλία, όπου θα δοθεί μεγάλη συναυλία από γνωστούς καλλιτέχνες. Από τις γιορτές στο Βόλο δεν θα λείπουν, επίσης, ήρωες της Ντίσνεϊ.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν, στις 23 Δεκεμβρίου θα στηθεί ένα μεγάλο τραπέζι από τους καταστηματάρχες της πόλης στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, με γλυκίσματα και τοπικές γεύσεις, για τα παιδιά και τους επισκέπτες της πόλης, ενώ στην πλατεία Αγ. Νικολάου θα δημιουργηθεί επίσης ένα περίπτερο, όπου θα πωλούνται προς 5 ευρώ μπλουζάκια με τον παιδικό ήρωα «Νικόλα», που θα είναι η μασκότ της πόλης. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε ιδρύματα, όπως και τα έσοδα από τις υπόλοιπες εκδηλώσεις στις οποίες θα υπάρχει εισιτήριο 3 ευρώ το ατομικό και 5 ευρώ το οικογενειακό.
Ο κ. Μπέος ανέφερε ότι θα γίνει προσπάθεια προβολής των εκδηλώσεων και του Βόλου από μέσα ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας, αλλά και με κάθε άλλο τρόπο, όπως με διανομή ενημερωτικών εντύπων σε ξενοδοχεία και καταστήματα.
Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων εντάσσονται και τα εγκαίνια του Μουσείου της Πόλης, στην οδό Φερών, που έχουν προγραμματιστεί για τις 22 Δεκεμβρίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το