Τοπικά

Παρουσίαση βιβλίων κατά του καπνίσματος

Κάπνισμα

Το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα το κάπνισμα, την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, στις 6:30 μ.μ., στο αμφιθέατρο Κτιρίου Κατσίγρα (Ιατρικό Τμήμα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), στη Λάρισα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των βιβλίων για τη διακοπή του καπνίσματος «Η Νικοτίνη Εξομολογείται: Δεν Φταις Εσύ. Φταίω Εγώ» του Ελπ. Σωτηριάδη και «Μια Απόφαση Ζωής Μισού Εκατομμυρίου Ευρώ» του Λ. Λαζούρα.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον Καθηγητή Πνευμονολογίας Κ. Γουργουλιάνη και χαιρετισμό από τον Καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας Χρ. Χατζηχριστοδούλου.

Λίγα λόγια για τους Συγγραφείς
Ο Δρ. Λάμπρος Λαζούρας είναι Λέκτορας Ψυχολογίας του Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου Sheffield στη Θεσσαλονίκη και Επισκέπτης Ερευνητής στο Τμήμα Ψυχολογίας και Ιατρικής του Πανεπιστημίου La Sapienza της Ρώμης (μέσω τηλεδιάσκεψης). Ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης είναι Επισκέπτης Ερευνητής στο Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Βοστώνη, ΗΠΑ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το