Πολιτισμός

Παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Δημοπούλου «Η ζωή απέναντι»

Σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου (7.30 μ.μ.) η συγγραφέας Σοφία Δημοπούλου παρουσιάζει στον Βόλο το νέο της συγκλονιστικό μυθιστόρημα «Η ζωή απέναντι», ένα κοινωνικό μυθιστόρημα με αγωνιώδη πλοκή για το πόσο καχύποπτοι γινόμαστε, πότε δίκαια και πότε άδικα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος, στοά Ηλία Καραπατή), σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Η Πένα».
Για το βιβλίο θα μιλήσει η Νάνσυ Καπούλα, πρόεδρος ΤΕΕ Μαγνησίας. Συντονίζει και συνομιλεί με τη συγγραφέα η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.
H Σοφία Δημοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, η καταγωγή της όμως είναι από τα Λουσικά, ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό. Εργάστηκε ως μηχανικός στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Έχει γράψει τα μυθιστορήματα: Lapis lazuli, η πέτρα που λείπει (2012), Άλμα θα πει ψυχή (2013), Σε σωστή ώρα νυχτώνει (ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ 2014).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το