Ελλάδα

Παρουσίαση του Προσχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού

dikaiomata paidiou

Η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, διοργανώνουν Ημερίδα για την παρουσίαση του Προσχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ. στη Βουλή των Ελλήνων (Αίθουσα 223).
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής Σπ. Ταλιαδούρος, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Α. Δερμεντζόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γ. Σούρλας.
Ομιλητές θα είναι ο Π. Γιαννακόπουλος, Ειδικός Επιστήμονας του Υπουργείου Δικαιοσύνης- Συντονιστής Ομάδας Εργασίας του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού και Εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Αρχής του Συνηγόρου του Παιδιού.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί απονομή επαίνων για την καλύτερη εργασία των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου κάθε νομού με θέμα: «Τα Δικαιώματα του Παιδιού».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το