Αθλητισμός

Παραίτηση βόμβα του προέδρου της Super League Γιώργου Στράτου

stratos

Παρελθόν από την προεδρία της Super League αποτελεί ο Γιώργος Στράτος, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Σε μια κίνηση που μόνο αναμενόμενη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ο Γιώργος Στράτος παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της Super League, δίνοντας μάλιστα διευκρινίσεις μέσω γραπτής δήλωσής του.

Ο λόγος της παραίτησής του έχει να κάνει με τη μη καθολική στήριξη από πλευράς των ΠΑΕ-μελών του συνεταιρισμού στους χειρισμούς του στο θέμα με την ΕΠΟ για το ζήτημα της επιλογής του επιδιαιτητή που θα έχει διαιτητικό ρόλο μεταξύ του εκπροσώπου της Super League και της ΕΠΟ στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αλλά και κατ’ επέκταση στον καταρτισμό των πινάκων διαιτησίας.

Αναλυτικά η δήλωση

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε τις λίγες αυτές μέρες που διετέλεσα πρόεδρος της SUPER LEAGUE.

Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, σ’ ένα πολύ δυσμενές όπως γνωρίζετε περιβάλλον, να φανώ αντάξιός της.

Η ομόφωνη εκλογή μου προέκυψε με την ανάληψη συγκεκριμένης δέσμευσης από μέρους της ομάδας την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ και εμού προσωπικώς. Από τη στιγμή που ένα μέλος ήρε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, είμαι ηθικά υποχρεωμένος να τηρήσω τη δέσμευσή μας αυτή και να σας υποβάλλω την παραίτησή μου».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το