Τοπικά

Παρεμβάσεις καλλωπισμού στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου από τον ΟΛΒ

parko

Παρεμβάσεις πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Βόλου ανέφερε πως αυτό το διάστημα βάφονται φωτιστικά και τα κάγκελα από την πλευρά της παραλίας ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η εργολαβία πρασίνου στο πάρκο στην οποία συμμετέχει και γεωπόνος στην ομάδα του εργολάβου. Καλαθοφόρο όχημα προχωρά σε κοπή των δέντρων μετά από τις υποδείξεις του γεωπόνου για το ποια πρέπει να απομακρυνθούν.
Σε επόμενη φάση,  και συγκεκριμένα την ερχόμενη εβδομάδα, θα αντικατασταθούν οι λαμπτήρες που σπάζουν κάποιοι επίτηδες για να διευκολύνεται η διακίνηση ναρκωτικών.

Επίσης όπως δήλωσε ο ίδιος, εξετάζεται από το Δ.Σ. του Οργανισμού το ενδεχόμενο φύλαξης του πάρκου προκειμένου να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα.

Πρόσθεσε επίσης πως στο πάρκο έχουν τοποθετηθεί πινακίδες για τους πολίτες προκειμένου  να πετούν τα σκουπίδια τους σε καλαθάκια, ενώ ζήτησε από τους ιδιοκτήτες ζώων να μαζεύουν τα απορρίμματα τους και να μην αφήνουν τα κατοικίδια τους ελεύθερα στο πάρκο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το