Τοπικά

Παρέμβαση Κολυνδρίνη για τις καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ του Βόλου

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη απέστειλε σήμερα επιστολή προς το Γ.Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Αθανάσιο Στάβερη, κοινοποιούμενη παράλληλα προς τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε., αναφορικά με το σημαντικό πρόβλημα λειτουργίας των ΕΛΤΑ στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου το τελευταίο διάστημα. Στην επιστολή της τονίζει:

Τους τελευταίους μήνες πληθαίνουν τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες των πολιτών του Βόλου αναφορικά με την καθυστέρηση στη διανομή αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ. Οι ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες είναι τεράστια και είναι αδιανόητο με την εξέλιξη της τεχνολογίας και των μέσων να παρατηρείται τέτοιο πρόβλημα στην καθημερινότητα τους. Ο σπουδαίος ρόλος των ΕΛΤΑ έχει δυστυχώς υποβαθμιστεί, ενώ έχει επικρατήσει η οργή και η αγανάκτηση από την πλευρά των πολιτών.

Είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι ενώ έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι για την επικρατούσα κατάσταση κατά το διάστημα των τελευταίων μηνών, παραμένουν και αυξάνονται οι αναφορές περί πολυήμερων καθυστερήσεων της αλληλογραφίας. Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω των ΕΛΤΑ εξυπηρετούνται οι συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και λαμβάνουν μηνιαίως τη σύνταξη ή κάποιο επίδομα.

Με την παρούσα επιστολή παρακαλώ όπως επιληφθείτε του ζητήματος για τη βέλτιστη και τάχιστη δυνατή επίλυσή του προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και αν χρειαστείτε επιπλέον στοιχεία βρίσκομαι στη διάθεσή σας ακόμη και για δια ζώσης συνάντηση για το εν λόγω θέμα.»

 

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το