Τοπικά

Παρέμβαση Άγγ. Αγραφιώτη για τις ελλείψεις στο Αεροδρόμιο της Σκιάθου

Επίσκεψη πραγματοποίησε το τριήμερο από 3 έως 5 Αυγούστου στη Σκιάθο, το μέλος της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ και μέλος του ΚΙΝ.ΑΛ , κ. Άγγελος Αγραφιώτης.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί του Παπαδιαμάντη, ο κ. Αγραφιώτης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους, επαγγελματίες αλλά και φορείς του νησιού και να ενημερωθεί για την τουριστική κίνηση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σκιάθος.

Παράλληλα, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του ως μέλος της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και λόγο της επαγγελματικής του ιδιότητας, ο κ. Αγραφιώτης συναντήθηκε με αστυνομικούς που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη και τον έλεγχο των διαβατηρίων του αεροδρομίου της Σκιάθου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους εργαζομένους στο αεροδρόμιο και να δει τα μέτρα ασφαλείας, ενώ ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς για τις ελλείψεις που υπάρχουν, καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές δυνάμεις στo σημαντικό έργο που έχουν αναλάβει, με κυριότερο την έλλειψη προσωπικού που ταλανίζει την ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Ελλάδα.

Αξιοποιώντας τις επαγγελματικές του διασυνδέσεις, ο κ. Αγραφιώτης επικοινώνησε, άμεσα, τηλεφωνικά, με υψηλόβαθμο στέλεχος της Fraport Hellas, το οποίο και ενημέρωσε για τις ελλείψεις σε ηλεκτρονικό και όχι μόνο εξοπλισμό, που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί στην διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους, ζητώντας τη συνδρομή του.
Με το πέρας της τηλεφωνικής συνομιλίας, ο κ Αγραφιώτης ενημέρωσε τους παρόντες αστυνομικούς να καταγράψουν τις ανάγκες τους και να τις υποβάλουν στο Διευθυντή του Αεροδρομίου, ώστε η Fraport Hellas να αναλάβει την επόμενη εβδομάδα την αποστολή όλων των τεχνικών-ηλεκτρονικών βοηθημάτων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το