Τοπικά

Παρεμβάσεις του Δήμου Νοτίου Πηλίου σε Κάτω Γατζέα, Μικρό και Κόττες Τρικερίου

Παρεμβάσεις υλοποιεί η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου στην Κάτω Γατζέα, στο Μικρό και στις Κόττες Τρικερίου. Μια από αυτές αφορά στην αντικατάσταση αμιαντοσωλήνα στο δίκτυο άρδευσης και επαναλειτουργία γεώτρησης και μια δεύτερη αφορά σε εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δρόμους της πολυσύχναστης τουριστικής περιοχής της Κάτω Γατζέας. Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Μιχ. Μιτζικός επιβλέπει τα έργα, προκειμένου να υλοποιούνται άρτια.
Ακόμη μια σημαντική παρέμβαση αφορά στον δρόμο προς το Μικρό, όπου μετά την ολοκλήρωση οι επισκέπτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση οδικώς, και που τα προηγούμενα χρόνια δεν υφίστατο. Ως γνωστόν μόνο αγροτικά οχήματα και μοτοσικλέτες μπορούσαν να προσεγγίσουν οδικώς την παραλία του Μικρού, ενώ άλλοι επισκέπτονταν την όμορφη παραλία του Πηλίου από τον Πλατανιά είτε από το μονοπάτι είτε με το θαλάσσιο ταξί.
Επίσης μια σημαντική παρέμβαση αφορά και στην επαναλειτουργία της ιστορικής βρύσης στον οικισμό Κόττες, η οποία ξανατρέχει νερό. Προηγήθηκε γενικός καθαρισμός της πηγής μετά από χρόνια και τοποθέτηση καινούργιων σωλήνων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το