Τοπικά

Παρέμεινε και επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Γηροκομείου ο Παύλος Πάνος

Στις  χθεσινές αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ» επανεκλέχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος ο κ. Παύλος Πάνος με ψήφους 3 στους 5. Για την ίδια θέση έθεσε υποψηφιότητα και ο κ. Ζιγγιρίδης Ευθύμιος τον οποίο  πρότεινε η Περιφέρεια Θεσσαλίας όπως είναι η ακολουθήσασα  διαδικασία και ο οποίος έλαβε 2 ψήφους λαμβάνοντας την θέση του μέλους. Αναφορικά με την υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου ο κ. Παύλος Πάνος είπε χαρακτηριστικά: ¨Σκεπτόμενος το μέλλον του Ιδρύματος και μετά από αρκετές παραινέσεις φίλων μου αλλά και φίλων του Ιδρύματος και της αμέριστης συμπαράστασης των μελών της Διοίκησης αλλά και των φίλων του Φιλανθρωπικού Σωματείου του Ιδρύματος, αποφάσισα να αλλάξω την αρχική μου απόφαση και να ξαναθέσω υποψηφιότητα ως πρόεδρος του Δ.Σ.¨

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος «ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ» απαρτίζεται από :

α) Παύλο Πάνο ως Πρόεδρος

β) Νεστορίδου Ιωάννα ως αντιπρόεδρος

γ) Πουρναράκη Αφροδίτη ως ταμίας

δ) Ζιγγιρίδης Ευθύμιος ως μέλος

ε) Σολιδάκης Ελευθέριος ως μέλος

Για την θέση του Αντιπροέδρου δεν τέθηκε άλλη υποψηφιότητα πέραν αυτής της κας. Νεστορίδου Ιωάννας όπως και εκλέχθηκε και για την θέση του Ταμία η μοναδική υποψηφιότητα  ήταν αυτή της κας  Πουρναράκης Αφροδίτης η οποία και έλαβε αυτή την θέση.

Ο κ Παύλος Πάνος ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και τόνισε ότι όλοι μαζί θα παλέψουν για το καλό του Ιδρύματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το