Αθλητισμός

Παρέμειναν οι τρεις αρχηγοί στον Αστέρα Ριζομύλου 

Ο Αστέρας Ριζομύλου επέστρεψε στην Α’ τοπική κατηγορία και η διοίκηση άρχισε άμεσα τον προγραμματισμό, γνωρίζοντας ότι πλέον οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και ο βαθμός δυσκολίας μεγαλύτερος.
Πρώτο μέλημα ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Καψιώτη, αφού από όλους στον Ριζόμυλο αναγνωρίστηκε η πολύ καλή δουλειά του και η συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας. Ο νεαρός προπονητής ζήτησε να μείνει τουλάχιστον το 90% των παικτών του περσινού ρόστερ και οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν πολύ να ικανοποιήσουν αυτή του την επιθυμία.

Η αρχή έγινε με τους τρεις αρχηγούς Δημήτρη Λουφόπουλο, Θόδωρο Χαλιμούρδα και Παναγιώτη Αποστολίδη, που συμφώνησαν να ενισχύσουν τον Αστέρα και τη νέα περίοδο. Φυσικά αναμένεται να υπάρχει συνέχεια στις ανανεώσεις, αφού τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συναντήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες.
Η ανακοίνωση του Αστέρα Ριζομύλου είναι η εξής: «Μετά την ανανέωση με το προπονητή της ομάδος μας και απαίτηση του να μείνει τουλάχιστον το 90% του περσινού ρόστερ που έφερε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ, μαζί μας θα είναι η περσινή τριάδα των αρχηγών. Οι Δημήτρης Λουφόπουλος, Θοδωρής Χαλιμούρδας και Παναγιώτης Αποστολίδης είναι οι τρεις πρώτοι που ανανέωσαν και έπεται συνέχεια».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το