Αθλητισμός

Το πάρε-δώσε των βολιώτικων ομάδων

Όπως κάθε χρόνο το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου έφερε ανακατατάξεις στα ρόστερ των ομάδων υδατοσφαίρισης. Τον Βόλο εκπροσωπούν για τη σεζόν 2017-18 τρία σωματεία. Η Νίκη που μετέχει στην Α2 ανδρών και ο Ο.Υ.Κ.Β. με τον ΟΕΑ/ΝΑΒ, που θα λάβουν μέρος τόσο στη Β’ ανδρών όσο και στη β’ γυναικών.: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Η Νίκη
Η Νίκη έχασε σημαντικούς παίκτες, όπως τον περσινό πρώτο σκόρερ της Α2 Πισσία, τους έμπειρους Χατζηγούλα, Τζαμτζή και τον ταλαντούχο Παπαδημητρίου, οπότε έγινε αγώνας δρόμου για να καλυφθούν τα κενά που άφησαν οι παραπάνω πολίστες. Εξάλλου, η Α2 κατηγορία θα είναι και φέτος πολύ δύσκολη, οπότε έπρεπε να γίνουν κάποιες μεταγραφές.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Μπλάνα έκλεισε πέντε παίκτες που αν «δέσουν» με τους υπολοίπους πιστεύεται ότι θα βοηθήσουν σημαντικά. Ο λόγος για τον 21χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Φαρσάρη, που είχε δελτίο στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τους 22χρονους περιφερειακούς Γιώργο Αλεξανδρή και Τάσο Θεοδωρόπουλο από τον Ν.Ο. Λάρισας.
Επίσης, όπως έγραψε και χθες η «Θ» από τον ΟΕΑ/ΝΑΒ έρχονται ο περιφερειακός Κώστας Πετρόπουλος και ο φουνταριστός Σταμούλης Σαραγγανίδας, γεννηθέντες το 1999 και οι δύο, ενώ επέστρεψε στην ενεργό δράση και ο έμπειρος αμυντικός Στέφανος Ξυφώλης, προκειμένου να συνδράμει στη φετινή προσπάθεια.

Ο Δημ. Φαρσάρης

Ο Ο.Υ.Κ.Β.
Στον Ο.Υ.Κ.Β. είχαμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας με τον Γιώργο Ντόνα να αναλαμβάνει τα «ηνία», ενώ ο Θωμάς Μεφσούτ παραμένει στις υποδομές, όπως και ο Δημήτρης Καραναστάσης στις γυναίκες.
Στη Β’ ανδρών η ομάδα θα πορευτεί με αμιγώς βολιώτικη σύνθεση. Επέστρεψε ο Δημήτρης Χαμίτης από τον Ηρακλή, ενώ αποχώρησαν οι Αθηναίοι Βαφειάδης και Γιάγκος. Επίσης, παραχωρήθηκαν με υποσχετική στον ΟΕΑ/ΝΑΒ οι Τζιανής και Κατσώνης. Η γυναικεία ομάδα του συλλόγου δεν έκανε μεταγραφές. Δόθηκαν η Καστάνη στον ΠΑΟΚ και η Σούλια στον ΟΕΑ/ΝΑΒ.

Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ
Στον ΟΕΑ/ΝΑΒ προπονητής παρέμεινε ο Νίκος Κωνσταντέλιας. Η ανδρική ομάδα θα παρουσιαστεί στη Β’ Εθνική αρκετά ενισχυμένη για να μην έχει ξανά περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της. Αποκτήθηκε ο πολύπειρος τερματοφύλακας Τάσος Παπασπυρόπουλος, που έχει παίξει σε ομάδες της Θεσσαλονίκης και πέρυσι ήταν στη Λεμεσό. Επίσης, ο αμυντικός Τάσος Μεταξιώτης από τον Ν.Ο. Λάρισας, ο φουνταριστός Διαμαντής Διαμαντόπουλος από τον Ηρακλή και ο Κύπριος Σόλων Νικολάου, που πέρυσι φόρεσε το σκουφάκι του Άρη. Τέλος, αποκτήθηκαν από τον Ο.Υ.Κ.Β. οι Γιάννης Κατσώνης, Αποστόλης Τζιανής, ενώ νέο πρόσωπο είναι και ο Νίκος Αθανασιάδης που είχε δελτίο στη Νίκη.
Η γυναικεία ομάδα έκανε δική της την Βίκυ Σούλια, που δεν έπαιξε πέρυσι με τον Ο.Υ.Κ.Β., αλλά παλαιότερα αγωνίστηκε στην Α1 με τους Εθνικό Π., Ιτέα και ΝΟΒΑ, ενώ έχει ψηφιστεί και κορυφαία πολίστρια το 2016 από τους Βολιώτες αθλητικούς συντάκτες. Επίσης, τις αδελφές Άννα και Ζωή Κιούρκα, που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ, ενώ η πρώτη έχει αγωνιστεί και για λογαριασμό του ΝΟΒΑ.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το