Τοπικά

Παράταση για τις αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Μουσικού σχολείου Βόλου

Παρατάθηκε έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου η δυνατότητα μαθητών, να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής στις εισαγωγικές εξετάσεις για την Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου.
Επιπλέον οι εξετάσεις καθορίστηκαν για το χρονικό διάστημα από 15 έως 30 Ιουνίου, χωρίς να δοθούν συγκεκριμένες ημερομηνίες, ενώ φέτος με εγκύκλιο που εστάλη, θα αλλάξει και ο τρόπος εξέτασης των μαθητών.
Το Μουσικό Σχολείο Βόλου ενημερώνει ότι οι μαθητές που επιθυμούν να φοιτήσουν στην Α’ Τάξη του Μουσικού Γυμνασίου πρέπει να λάβουν μέρος και να επιτύχουν σε εξετάσεις, που διενεργούνται για την επιλογή μαθητών, που θα φοιτήσουν στην Α’ Τάξη των Μουσικών Γυμνασίων, σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. 58167/Δ2/13-04-2018 Υ.Α. «Λειτουργία Μουσικών Σχολείων» (Β΄ 1371), Διόρθωση σφάλματος ΦΕΚ Β’ 1574/08-05-2018.

Οι γονείς-κηδεμόνες των ενδιαφερομένων μαθητών θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής στο Μουσικό Γυμνάσιο Βόλου, έως και την Παρασκευή 5 Ιουνίου και ώρα 14.00, μετά την παράταση που δόθηκε. Το Μουσικό Σχολείο Βόλου δέχεται αιτήσεις μόνο στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] gmail.com/.
Σύμφωνα με τη διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Βόλου κ. Αρετή Τζανετοπούλου, καθορίστηκε ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν από 15 έως 30 Ιουνίου, χωρίς να δοθούν ακόμα συγκεκριμένες ημερομηνίες. Για τον καθορισμό των ημερομηνιών των εξετάσεων θα γίνει εγκαίρως ενημέρωση. Οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται σχετικά και από την ιστοσελίδα του σχολείου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο Μουσικό Σχολείο και στην ιστοσελίδα του σχολείου, όπου υπάρχει και το υπόδειγμα της αίτησης.
Επίσης, σύμφωνα με εγκύκλιο που έφτασε πριν τρεις μέρες στο Μουσικό Σχολείο Βόλου, θα αλλάξει φέτος και ο τρόπος διεξαγωγής των εξετάσεων για τους μαθητές και τις μαθήτριες. Συγκεκριμένα, η εξέταση θα γίνεται διά ζώσης στην επιτροπή, αλλά δεν θα υπάρχει η διαδικασία με το cd, όπου εξετάζεται η ακουστική ικανότητά τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το