Τοπικά

Παράταση δίμηνων συμβάσεων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Παρατείνεται για δυο μήνες η ισχύς των συμβάσεων επτά συνολικά απασχολουμένων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, λόγω των αναγκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού. Σχετική κατά πλειοψηφία απόφαση έλαβε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Νοτίου Πηλίου.
Οι συμβάσεις παρατείνονται μέχρι τις 13 Νοεμβρίου και οι εργαζόμενοι θα καλύψουν ανάγκες στους τομείς της Καθαριότητας, της Πολιτικής Προστασίας και της Ύδρευσης, όπως αποκομιδή απορριμμάτων, καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων και οδών, αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων (πολιτική προστασία), εκτέλεση εργασιών στον τομέα της ύδρευσης (εκσκαφές κ.λπ.).
Σύμφωνα με την εισήγηση οι αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες στον Δήμο Νοτίου Πηλίου προκύπτουν από την έλλειψη επαρκούς μόνιμου προσωπικού, τη μεγάλη έκταση του Δήμου, τον χαρακτήρα του ως έντονα τουριστική περιοχή, την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, την πρωτοφανή υγειονομική κρίση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19. Η απόφαση για παράταση των συμβάσεων αφορά στους κάτωθι: Γκανής Ευάγγελος, ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, Γεωργατζής Δημήτριος, ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, Κάιρας Ιωάννης, ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, Κατσανάκης Δημήτριος, ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, Πέτση Μαργαρίτα, ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, Καρακωνσταντής Δημήτριος, ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου, Τουραμανόπουλος Αναστάσιος, ΔΕ Χειριστών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το