Παραπολιτικά

Παραστάσεις για περιορισμένο κοινό

Κανονικό πανηγύρι στήθηκε και χθες στα δικαστήρια, με τον Δήμο να αποδέχεται στην ουσία ότι το έργο του αντλιοστασίου της Αγριάς δεν θα χαθεί, αλλά θα καθυστερήσει αν υπάρξει αλλαγή χωροθέτησης.

Άργησαν να κατασκευάσουν ένα χρόνο το έργο και αφού το επιχείρημα περί απένταξης εξαντλήθηκε το έριξαν στο «καλαματιανό».
Εφόσον το έργο έχει καθυστερήσει ήδη ένα χρόνο με ευθύνη τους, και που αν πιστέψουμε τα επίσημα έγγραφα, δεν κινδυνεύει να χαθεί, για ποιο λόγο μια διοίκηση που οφείλει να βρίσκει χρυσή τομή, να την αναζητά και να την επιβάλλει αν χρειάζεται, έρχεται σε σύγκρουση με τους πολίτες και τους σέρνει στα δικαστήρια;
Σήμερα αναμένεται η απόφαση επί της χθεσινής διαδικασίας και οι κάτοικοι ενημερώθηκαν ότι θα τους καταθέσει ο Δήμος μήνυση για εξαπάτηση δικαστηρίου!
Θα τους κατατεθεί μήνυση για την εξαπάτηση της δικαστίνας που οι ίδιοι «κρέμασαν στα μανταλάκια» και την περιποιήθηκαν δεόντως με τον γνωστό τους τρόπο, επειδή σταμάτησε προσωρινά τα έργα και αφετέρου επειδή ως γνωστόν σέβονται τη δικαιοσύνη… Όποιος διαφωνεί μαζί τους δίνεται βορά στα όρνεα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το