Τοπικά

Παράσταση της Πειραματικής Σκηνής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

Η Πειραματική Σκηνή στο πλαίσιο της χρόνιας συνεργασίας με τον Δήμο Βόλου στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης μας και συναισθανόμενη το κοινωνικό γίγνεσθαι, πάντα πρόθυμη και πρωτοπόρα στην κοινωνική προσφορά, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου, θα παρουσιάσει την κωμωδία «Τα λαμπερά παιδιά» του Νιλ Σάιμον, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στις 8.00 το βράδυ, στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας) για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
Οι θεατές αντί εισιτηρίου θα φέρουν τρόφιμα.

Η δομή στεγάζεται σε δημοτικό κτίριο επί της συμβολής των οδών Κ. Κουρουνιώτη 20 και Ολυμπιονίκη Αγνώντα στον Βόλο. Σκοπός της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η τακτική διανομή τροφίμων, ειδών παντοπωλείου, ειδών ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένων προϊόντων, ειδών ένδυσης και υπόδησης, παιχνιδιών, κ.λπ. σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι πλήττονται από τη φτώχεια ή βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.
Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, μετάφραση Βασιλικής Μπέλιου, σκηνικά Μαρίας Ζαχαριά, κοστούμια Βασιλικής Μπέλιου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.
Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι: Δημήτρης Πανταζής, Θάλεια Κόγκα, Στράτος Μεγκές, Ελένη Μπακίρη.
Επειδή η χωρητικότητα του θεάτρου είναι μικρή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το