Πολιτισμός

Παράσταση της Πειραματικής Σκηνής για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βόλου

Εξαιρετικές ερμηνείες, γεμάτες ταλέντο και πάνω απ’ όλα αγάπη και προσφορά στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας, από την Πειραματική Σκηνή Ν. Ιωνίας, σε μια θεατρική παράσταση με τίτλο «Σαλάτα με σως αγριοκέρασο» της Καλλιόπης Παπουτσή, που παρουσιάστηκε την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις 9.00 το βράδυ στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας) σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου. Οι θεατές αντί εισιτηρίου έφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου.

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας έδωσε και πάλι το “παρών”, χάρη στην άμεση ανταπόκριση του Βασίλη Ηλιόπουλου και των συνεργατών του, προσφέροντας βοήθεια στη συλλογή των τροφίμων και στη μεταφορά τους στο κτίριο που στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βόλου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον κ. Δημήτρη Πανταζή και όλους τους συνεργάτες και συνεργάτιδες που πλαισιώνουν την Πειραματική Σκηνή, για την έμπρακτη υποστήριξη που προσφέρουν κάθε χρόνο μέσα από τις θεατρικές τους παραστάσεις στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το