Τοπικά

Παράσταση διαμαρτυρίας του Σωματείου Καθαριστριών για τον αγροτοσυνδικαλιστή Νίκο Αγγελή

Η Διοίκηση του Σωματείου Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας δηλώνει ότι συμπαραστέκεται “στον δίκαιο αγώνα της αγωνιζόμενης αγροτιάς που τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζει ανεπανάληπτες καταστροφές από πλημύρες σε πάρα πολλές περιοχές της Θεσσαλίας”. Το Σωματείο θα συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 π.μ., έξω από τα δικαστήρια Βόλου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δίωξη κατά του αγροτοσυνδικαλιστή Νίκου Αγγελή.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Δεν φτάνει που κάθε χρόνο οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι αντιμετωπίζουν τις βάρβαρες αντιαγροτικές πολιτικές της κυβέρνησης και της Ε.Ε. που τους οδηγούν στο ξεκλήρισμα, τους διώχνει από τον τόπο τους, για να τους πετάξει στον «καιάδα» της ανεργίας, στο αντιπαραγωγικό «κοινωνικό περιθώριο».
Και από την άλλη συνεχίζονται ασταμάτητα τα νέα αγροτοδικεία, που ξεκίνησαν από τις όλες προηγούμενες κυβερνήσεις, όπως είναι συνέχεια της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επί κυβέρνησης του, σχηματίστηκε η δικογραφία την οποία η ΝΔ αξιοποιεί για την καταστολή του αγώνα τους, για να τρομοκρατήσει τους αγωνιζόμενους αγρότες.
Την Παρασκευή, 25/9/2020 στο πρωτοδικείου Βόλου θα γίνει ακόμα μια τέτοια δίκη του συνάδελφου αγρότη Νίκου Αγγελή, που πρωτοστάτησε στην οργάνωση του αγώνα των αγροτών της περιοχής Μαγνησίας για τα αυτονόητα, όπως ν’ αγωνιστούν ενάντια στη αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση και τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές του νόμου Κατρούγκαλου, καθώς και για την υψηλή φορολογία.
Το Σωματείο Καθαριστριών/των πήρε την απόφαση να συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια Βόλου, στις 10:00 το πρωί και καλεί τους συναδέλφους τους να πάρουν μέρος και να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση που έχει ανάγκη το λαϊκό κίνημα στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το