Τοπικά

Παράσταση διαμαρτυρίας από συνταξιούχους και εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου μέλη της διοίκησης του παραρτήματος Σκιάθου του συλλόγου συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Μαγνησίας καθώς και εργαζόμενοι.

Σε ανακοίνωσή τους οι φορείς τονίζουν τη διαχρονική πολιτική των Κυβερνήσεων που έχουν φέρει το Κέντρο Υγείας Σκιάθου χωρίς μόνιμους γιατρούς και χωρίς τις απαραίτητες ειδικότητες γιατρών της Πρωτοβάθμιας Υγείας ενώ οι ιδιώτες θησαυρίζουν πάνω στα προβλήματα Υγείας . Καταγγέλουν επίσης τη χαρακτηριστική καθυστέρηση ώστε να λυθεί μόνιμα η μετακίνηση των ασθενών με πλωτό ασθενοφόρο από τη Σκιάθο προς το Βόλο αλλά και την ανάγκη για μικρότερου μεγέθους ασθενοφόρο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες της Σκιάθου μέσα στο χωριό, πράγμα που απασχολεί εδώ και μία δεκαετία.

 

Στα παραπάνω έρχονται να προστεθούν οι ανάγκες για τον εμβολιασμό που επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τα Κέντρα Υγείας αλλά και οι διάφοροι “καλοθελητές” που από τη μία στηρίζουν με χέρια και πόδια την πολιτική που μειώνει τα λεφτά για την Υγεία από τον κρατικό προϋπολογισμό και την απαξίωση της Δημόσιας Υγείας αλλά από την άλλη προμοτάρουν “χορηγίες” για τη δήθεν ενίσχυσή της.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το