Τοπικά

Παράπονα σε Πορταριά και Μακρινίτσα για τους χώρους άθλησης – «Τρολάρουν» τη δημοτική αρχή για το έργο της

Κάτοικοι της Πορταριάς-Μακρινίτσας διαμαρτύρονται για το πρόβλημα πρόσβασης που αντιμετωπίζουν στο γήπεδο της Πορταριάς καθώς και για την εγκατάλειψη των υπόλοιπων δημοτικών χώρων άθλησης. Χαρακτηριστική είναι η επιστολή κατοίκου της περιοχής στην e- thessalia που “τρολάρει” τη δημοτική αρχή και προσωπικά τον Αχ. Μπέο.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επιστολή (τα στοιχεία είναι στη διάθεση της ιστοσελίδας):

“Ευχαριστώ τον κ. Μπέο για το σύγχρονο, καλοδιατηρημένο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Πορταριά, αλλά ρε παιδιά ξεχάσατε να το ξεκλειδώσετε. Μήπως είναι για ίδιο όφελος. Γιατί και το μπερναμπέου να έχεις δίπλα σου τι να το κάνεις εάν είναι κλειδωμένο; Επίσης υπάρχουν ένα γήπεδο μπάσκετ και ένα γήπεδο τέννις άρτια εγκαταλελειμμένα και ενώ η περίφραξη είχε χαλάσει αντί να την διορθώσουν θεώρησαν σωστό να την ξηλώσουν.

Δυστυχώς δεν ζούμε στο Βόλο, αυτή θα είναι η τιμωρία μας; Χωρίς χώρους άθλησης;
Εάν κάποιος έχει προσωπικά, ας τα λύσει αντρίκια και όχι τιμωρώντας δύο ολόκληρα χωριά επειδή έχει την εξουσία.

Τέλος, ευχαριστώ τον κ. Μπέο για την καταπληκτική παιδική χαρά στην Μακρινίτσα, ένα από τα πιο επισκέψιμα χωριά του Πηλίου. Το ευχάριστο είναι ότι χωρίς παιχνίδια στην παιδική χαρά δεν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Άλλη μία επιτυχία του δήμου.

Βαρέθηκα τους κόλακες –συμφεροντολόγους, αυλικούς του Μπέου- να εκθειάζουν τα έργα του και δεν κοιτάνε πιο έξω από την αυλή τους. Αυτό συμπεριλαμβάνει και κάποια ¨ανιδιοτελή¨ μέσα κοινωνικής δικτύωσης”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το