Αθλητισμός

Παράνομη είσοδο στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Άλλη Μεριά καταγγέλλει ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καταγγέλλει ότι άτομα προς τον Σύλλογο άτομα παραβιάζουν την εντολή απαγόρευσης της χρήσης των εγκαταστάσεων και παράνομα εισέρχονται στο γήπεδο ποδοσφαίρου των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Άλλη Μεριά. Προειδοποιεί μάλιστα, ότι αν συνεχιστεί αυτή η πρακτική, θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 σεβόμενη τις αποφάσεις των αρμοδίων αρχών για αναστολή της δραστηριότητας των αθλητικών συλλόγων όπως και της Δημοτικής Αρχής για το κλείσιμο όλων των αθλητικών χώρων προέβη στην διακοπή των προπονήσεων όλων των τμημάτων του Συλλόγου και στο κλείσιμο όλων των εγκαταστάσεων άθλησης που χρησιμοποιεί.
Με λύπη μας διαπιστώσαμε οτι άτομα που δεν έχουν σχέση με τον Σύλλογο μας παραβιάζουν την εντολή απαγόρευσης της χρήσης των εγκαταστάσεων και παράνομα εισέρχονται , όχι φυσικά από την κύρια είσοδο, στο γήπεδο ποδοσφαίρου των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Άλλη Μεριά.
Καλούμε όσους παρανομούν και παραβιάζουν τις αποφάσεις της Πολιτείας ,να τις ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ διαφορετικά θα αναγκαστούμε να προβούμε σε καταγγελία στις Αστυνομικές αρχές προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν όπως ορίζει ο νόμος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το