Τοπικά

Παραμένει πρόεδρος του Γηροκομείου ο Παύλος Πάνος – Ανακάλεσε την παραίτηση μετά από πιέσεις

IMG_20160126_125243

Ανακάλεσε την παραίτησή του ο πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου Παύλος Πάνος και αποφάσισε να παραμείνει στη θέση του, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο που ανέλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος και να εξασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία του.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γηροκομείου:

«Σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2016 συνήλθε στα γραφεία του Ιδρύματος, το Διοικητικό Συμβούλιο, σε έκτακτη συνεδρίαση, κατόπιν της δηλώσεως του Προέδρου κ. Παύλου Πάνου οτι επιθυμεί να παραιτηθεί εκ των καθηκόντων του.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ζήτησαν απο τον κ. Παύλο Πάνο να ανακαλέσει την απόφαση του και να ολοκληρώσει τη θητεία του αγωνιζόμενος στο πλευρό τους, για το συμφέρον του Ιδρύματος και των ηλικιωμένων.
Ο Πρόεδρος κ. Παύλος Πάνος αφού έλαβε υπ΄όψιν του τις εισηγήσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, την υποστήριξη των εργαζομένων του Ιδρύματος,τη συμπαράσταση των διαβιούντων ηλικιωμένων και των οικογενειών τους καθώς επίσης την στήριξη των πολιτών και των εκπροσώπων των τοπικών φορέων, δήλωσε οτι θα παραμείνει στη θέση του με σκοπό να ολοκληρωθεί το έργο που ανέλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος και να εξασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία του”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το