Αθλητισμός

Παραμένει καθηλωμένος στην ουρά ο Ολυμπιακός Βόλου

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» ούτε στο τέταρτο παιχνίδι που έδωσαν μέσα στο 2022 γεύτηκαν τη χαρά της νίκης, χάνοντας με 3-2 από τον ΟΣΦΠ Β’ στη Νεάπολη. Παραμένουν καθηλωμένοι στην ουρά της βαθμολογίας του Βορείου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.

Έπεσε χθες η αυλαία του πρώτου γύρου της Σούπερ Λιγκ 2, αν και ο Ολυμπιακός έχει να δώσει δύο παιχνίδια εξ αναβολής, αυτά με τον ΑΟ Τρίκαλα την προσεχή Τετάρτη εκτός έδρας και με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Νεάπολη (δεν έχει ακόμη οριστεί το ματς).

Χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή (10 βαθμοί) δεν θα μπορούσαν να φανταστούν όλοι στην ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός έχοντας δώσει 14 παιχνίδια, μετρά μόλις δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, εκ των οποίων οι τέσσερις εντός έδρας. Στη Νεάπολη το βολιώτικο συγκρότημα έχει απωλέσει 16 βαθμούς.

Στο παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ Β’ είμασταν πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Ο Ολυμπιακός δέχθηκε πολύ νωρίς γκολ, στο πρώτο δεκάλεπτο, όπως στις πρόσφατες αναμετρήσεις με ΑΕΛ και Απόλλωνα Λάρισας, με την ομάδα να είναι αναγκασμένη να κυνηγά το σκορ. Είναι γεγονός, πως οι παίκτες του Βασίλη Βούζα προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας κατάθεση ψυχής. Μάλιστα, θα πρέπει να σταθούμε στο γεγονός, πως έβγαλαν αντίδραση, όταν στο 32’ το σκορ έγινε 0-2 με το γκολ του Σουρλή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο σκορ στο 6’ με τον Μαρίνο.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε το παιχνίδι με τέρματα των Φιλίποβιτς στο 34’ και Βερνάρδου στο 59’, όμως όπως συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι έδρας με την ΑΕΛ, δέχθηκαν τρίτο γκολ στο 64’ από τον Πινακά (στο ίδιο λεπτό είχαν σκοράρει και οι «βυσσινί» το νικητήριο γκολ με τον Όγκμποε), δίχως στη συνέχεια να μπορέσουν να αναστρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Αυτό οφείλεται από τη μια μεριά στην πολύ καλή ομάδα που διαθέτει ο ΟΣΦΠ Β’, με παίκτες πολύ ικανούς, ταλαντούχους, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, καλογυμνασμένο, άρτιο τακτικά, που δύσκολα μπορείς να το αντιμετωπίσεις και από την άλλη στο γεγονός πως από τον Ολυμπιακό λείπει η συνοχή.

Είναι πολλά τα νέα πρόσωπα που έχουν μπει στην ομάδα μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και όπως είναι φυσικό, δεν υπάρχει ακόμη «χημεία» και «δέσιμο» μεταξύ των παικτών. Παρόλα αυτά, η ομάδα δείχνει σαφώς καλύτερα δείγματα και παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, αν και τα λάθη σε κάθε παιχνίδι είναι πολλά.

Ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για την περαιτέρω πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Το πρώτο με τα Τρίκαλα την προσεχή Τετάρτη εκτός έδρας (εξ αναβολής) και στη συνέχεια την Κυριακή 13/2 οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τον Πανσερραϊκό στη Νεάπολη. Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα οφείλουν να κερδίσουν και τα δύο αυτά παιχνίδια, για να πάρει η ομάδα βαθμολογική ανάσα και να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως το προχθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΣΦΠ Β’ παρακολούθησε και ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Νταόπουλος, μαζί με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο. Είδε για πρώτη φορά την ομάδα να αγωνίζεται και στο τέλος δεν έκρυψε την στενοχώρια του για το αποτέλεσμα, καθώς όπως έλεγε, η ομάδα πάλεψε και θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Συντάξεις Ιουλίου: Νωρίτερα η πληρωμή – Επίσημη ανακοίνωση

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιουλίου 2024 ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ, οι οποίες θα καταβληθούν…

17 Ιουνίου 2024

Απόστολος Λύτρας: Πειθαρχική έρευνα του Αρείου Πάγου για δικαστή και εισαγγελέα

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του γνωστού δικηγόρου Απόστολου Λύτρα καθώς διατάχθηκε από τον Άρειο Πάγο…

17 Ιουνίου 2024

Αποκάλυψη Γεωργιάδη: Έρχονται δωρεάν απογευματινά χειρουργεία από το φθινόπωρο

Πιθανότατα από το φθινόπωρο, μετά την έγκριση από το Ταμείο Ανάκαμψης, θα μπουν σε λειτουργία…

17 Ιουνίου 2024

Επιδρομή ιπτάμενων κατσαρίδων στη Λάρισα! Γιατί αυξήθηκε ο πληθυσμός τους

Σημαντικά προβλήματα έχουν προκύψει στην πόλη της Λάρισας μετά από την αυξημένη εμφάνιση ιπτάμενων κατσαρίδων.…

17 Ιουνίου 2024

Αρνήθηκε πως απείλησε να σκοτώσει τη φίλη του ο κρατούμενος Αμερικανός στρατιώτης Γκόρντον Μπλακ

Ο Αμερικανός στρατιώτης Γκόρντον Μπλακ δήλωσε σήμερα αθώος ενώπιον ρωσικού δικαστηρίου για την κατηγορία ότι…

17 Ιουνίου 2024

“Βροχή” παραπόνων από παραγωγούς της Ζαγοράς – Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Ζαγοράς

Ο Αγροτικός Σύλλογος Ζαγοράς αναφέρει σε ανακοίνωσή του: Βροχή παραπόνων από παραγωγούς της Ζαγοράς από…

17 Ιουνίου 2024