Ελλάδα

Παραλήρημα Λαγού για το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών

lagos

Αντιδράσεις προκάλεσε το «παραλήρημα» του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του συμφώνου, το οποίο ψηφίζεται απόψε, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι το νομοσχέδιο δεν επιτρέπει στο κόμμα του να διενεργεί συσσίτια μόνο για Έλληνες. «Είστε προκατειλημμένοι και μισείτε τους Έλληνες» είπε ο κ. Λαγός, προκαλώντας την «έκρηξη» του βουλευτή του Ποταμιού Γιώργου Αμυρά, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν αντεγκλήσεις.

«Είναι μέρα ντροπής γιατί φτάνουμε σε ένα σημείο πράγματα τα οποία είναι ενάντια στη φύση, ενάντια στη λογική να τα ψηφίζουμε, να νομοθετούμε, και να παρουσιάζουμε το αφύσικο ως φυσικό. Αν έρθει ένας φίλος από την Ολλανδία, από τη Γερμανία από κάποια άλλη χώρα, από το Πακιστάν, που αγαπάνε τις κατσίκες και τα ζώα τους, τι θα γίνει; Θα αποδεχτούμε και τους κτηνοβάτες;» δήλωσε προκλητικά ο Χρυσαυγίτης βουλευτής. Η αντίδραση της Βασιλικής Κατριβάνου από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σύμφωνα με το Mega, η Δημοκρατική Συμπαράταξη ζήτησε να γίνει ονομαστική ψηφοφορία για τα 14 άρθρα του νομοσχεδίου, καθώς, όπως εξήγησε ο κ. Παπαθεοδώρου πρόκειται για ένα σχέδιο νόμου που ισχύει σε όλη την Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα ψηφίζεται από την αντιπολίτευση.

Ζητούμενο αποτελεί επίσης η στάση που θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία, καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχει ενιαία γραμμή από τους βουλευτές του κόμματος.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το