Τοπικά

Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος του ΟΛΒ ο Γ. Γίδαρης – Ντόμινο αντιδράσεων για την καθαίρεση Σταυριδόπουλου

Συνέντευξη Τύπου δίνει στις 11:30 σήμερα ο Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, ο οποίος καθαιρέθηκε από τη θέση του προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε.
Στο μεταξύ, παραιτήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου του Οργανισμού Λιμένος ο Γ. Γίδαρης, γεγονός που σηματοδοτεί κρίση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παραιτήσεις μελών του Δ.Σ., το οποίο αναμένεται να συγκληθεί αύριο για την ανάληψη καθηκόντων από τον νέο πρόεδρο και τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τη θέση του προέδρου στον Οργανισμό αναλαμβάνει ο πανεπιστημιακός κ. Παντελής Σκάγιαννης, ενώ νέος διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Γιώργος Τοζίδης που διετέλεσε πρόεδρος της Δημόσιας Αρχής Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Σταυριδόπουλος είχε διαμάχη στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος με τον εκπρόσωπο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Λιάγκο -στέλεχος της ΝΔ- και κατηγορήθηκε ότι αρνήθηκε νομικό και οικονομικό έλεγχο ενόψει των παραχωρήσεων τμημάτων του λιμανιού σε ιδιώτες.
Ο κ. Σταυριδόπουλος δήλωσε στη «Θ» πως ουδέποτε αρνήθηκε το αίτημα του κ. Λιάγκου για έλεγχο και πως το αποδέχτηκε με έγγραφο στις 25 Ιουνίου με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΒ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το