Αθλητισμός

Παραιτείται από τη Νίκη ο Ιμεράι αν δεν συνεχίσουν οι Κουτσούκης και Σουγγάρης

«Τρικυμία» προκάλεσε στη Νίκη η παραίτηση από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου των Γιώργου Κουτσούκη και Άκη Σουγγάρη, που εμφανίστηκαν ως άμεσοι θιγόμενοι μετά την ανακοίνωση του Blue Club-Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» για το φιλικό με τον Ολυμπιακό. Σε ραδιοφωνική του παρέμβαση ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. Νίκος Ιμεράι δήλωσε ότι θα παραιτηθεί και ο ίδιος αν οι κ.κ. Κουτσούκης και Σουγγάρης δεν ανακαλέσουν την απόφασή τους μέσα σε μία εβδομάδα.

Η Νίκη έχει δεχθεί μεγάλο πόλεμο φέτος και θα έπρεπε να είναι ενωμένη, φροντίζοντας να μην αφήνει να βγαίνουν προβλήματα προς τα έξω. Ωστόσο, η… ζημιά έγινε τις τελευταίες ημέρες. Δύο μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου, με πολύ σημαντική προσφορά, όπως είναι ο Γιώργος Κουτσούκης και ο Άκης Σουγγάρης παραιτήθηκαν από αυτή, θεωρώντας ότι θίγονται από την ανακοίνωση των Οργανωμένων, που αφορούσε το φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Οι παραιτήσεις τους δεν έγιναν δεκτές, αλλά ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. Νίκος Ιμεράι επιθυμεί να τις ανακαλέσουν και οι ίδιοι προκειμένου να παραμείνει ως έχει το υπάρχων σχήμα. Σε διαφορετική περίπτωση θα παραιτηθεί και ο ίδιος.
Τα παραπάνω τα γνωστοποίησε σε τηλεφωνική του παρέμβαση στον Blue Heart 105,1. Ο κ. Ιμεράι, που είναι εκ των βασικών χρηματοδοτών της ομάδας, δήλωσε αρχικά για την ανακοίνωση του Blue Club:
«Αυτή η ανακοίνωση ήρθε τη χειρότερη στιγμή για τη Νίκη. Αυτή τη χρονική περίοδο η διοίκηση έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και νομίζω πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση εξυπηρετεί κάποια σκοπιμότητα. Φαίνεται πως αυτοί που μας ζηλεύουν, βρήκαν το αδύνατο σημείο μας, προκειμένου να μας «τρυπήσουν». Τα κάστρα μόνο από μέσα μπορείς να τα ρίξεις και η Νίκη είναι ένα κάστρο που κάθε μέρα που περνά ψηλώνει τα τείχη του και γίνεται πιο δυνατό. Αλλά βλέπω πως μερικοί άνθρωποι ενοχλούνται από αυτό και εκείνο που θέλουν είναι να γυρίσουμε πίσω στη μιζέρια και στην κακομοιριά.

Η διοίκηση έκανε έναν φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό και πιστεύω πως, αν υπήρχε πρόβλημα, έπρεπε να λυθεί μεταξύ μας, στην «οικογένεια». Δεν έπρεπε να δημοσιευτούν ανακοινώσεις. Αφού το ξέρουμε και το έχουμε πει χίλιες φορές πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά».
Στη συνέχεια κάλεσε τους κ.κ. Κουτσούκη και Σουγγάρη να ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους: «Με τα δύο μέλη της διοικούσας συζητήσαμε και φυσικά η παραίτησή τους δεν έγινε δεκτή. Το θέμα, όμως, δεν είναι η παραίτηση των παιδιών, αλλά αν θέλουν πλέον να συνεχίσουν την προσπάθεια. Θα πρέπει να αισθανθούν πως θέλουν να επιστρέψουν και να ανακαλέσουν την παραίτησή τους, δεν είναι θέμα αν εμείς θα κάνουμε δεκτές τις παραιτήσεις τους. Έχουν μία εβδομάδα περιθώριο να ανακαλέσουν την παραίτησή τους κι αν δεν το κάνουν τότε θα παραιτηθώ και εγώ.

Κάποιοι ενοχλούνται από την οργάνωση που έχουμε. Είναι η πρώτη χρονιά που η Νίκη τα τελευταία 4-5 χρόνια είναι τακτοποιημένη και έχει τους πάντες πληρωμένους, αλλά κάποιοι πέφτουν να μας φάνε».
Στην πρόταση να συμμετάσχουν στα συμβούλια και εκπρόσωποι των Οργανωμένων, ο κ. Ιμεράι απάντησε: «Αυτή η ομάδα έχει διοίκηση, δεν διαφωνώ όμως να έρθουν οι Οργανωμένοι στα συμβούλια. Κανένας δεν τους απαγόρευσε να το κάνουν».
Στο μεταξύ, κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις στη Νίκη, με την τεχνική ηγεσία να δίνει διήμερο ρεπό (Κυριακή-Δευτέρα) στους παίκτες για να ξεκουραστούν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το