Τοπικά

Παραδόθηκε στη νικήτρια του Voice Λεμονιά Μπέζα το Volkswagen T-Roc 

Την Τετάρτη 21/05/2019 στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Volkswagen Χατζηγούλας ΑΕ στο Βόλο, η Λεμονιά Μπέζα νικήτρια του The Voice of Greece παρέλαβε το αυτοκίνητο που κέρδισε στο δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας:

Το νέο Volkswagen T-Roc που ξεχωρίζει με τις μέγιστες δυνατότητες εξατομίκευσης, την προηγμένη του τεχνολογία, την πλήρη συνδεσιμότητα, τους αποδοτικούς κινητήρες και πάνω από όλα την φρέσκια, απόλυτα εκφραστική του σχεδίαση. Ένα αυτοκίνητο που είναι ιδανικό τόσο για την κίνηση στην πόλη όσο και σε δύσβατα εδάφη!
Στην κατηγορία του το T-Roc δημιουργεί την δική του κλάση προσφέροντας μία πληθώρα ευφυών συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Από τη βασική έκδοση εφοδιάζεται με προηγμένα συστήματα, όπως είναι τα Front Assist με City Emergency Braking και Pedestrian Monitoring (Σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου με Σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης και λειτουργία αναγνώρισης πεζών), το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας Lane Assist καθώς και το σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων Multicollision Brake.
Το νέο T-Roc εφοδιάζεται με μία γκάμα αποδοτικών υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων: τρεις κινητήρες βενζίνης TSI και δυο κινητήρες πετρελαίου TDI. Ανάλογα με το μηχανικό σύνολο, διατίθεται με κίνηση εμπρός και χειροκίνητο 6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, με σύστημα τετρακίνησης 4Motion (με 4Motion Active Control) και με 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.
Η εταιρία Volkswagen Χατζηγούλας ΑΕ και η εισαγωγική εταιρία Kosmocar ΑΕ εύχονται στη νικήτρια του Voice κα. Μπέζα να είναι καλοτάξιδο το νέο της αυτοκίνητο καθώς και μία λαμπρή πορεία στο χώρο του πενταγράμμου!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το