Τοπικά

Παράδοση νέου τζιπ στην Ελληνική Αστυνομία

astynomia

Ένα τζιπ 4Χ4 μάρκας Dacia Duster δώρισε την Υποδιεύθυνση Βόλου ο επιχειρηματίας Νίκος Λούλης. Η τελετή παράδοσης-παραλαβής πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο προαύλιο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως. Ο αστυνομικός διευθυντής Γ. Τόλιας ευχαρίστησε τον κ. Λούλη για την προσφορά του και δήλωσε ότι το όχημα αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τους αστυνομικούς στη μάχη που δίνουν για την πάταξη της εγκληματικότητας. «Ελπίζουμε να βρούμε και άλλους μιμητές, σ’ αυτή την προσπάθεια», τόνισε. Πρόκειται για την τρίτη δωρεά ιδιώτη στην Ελληνική Αστυνομία, κάτι που τιμά την κοινωνία του Βόλου επισήμανε ο κ. Τόλιας, καθώς δεν συμβαίνει το ίδιο με άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας.

«Είναι, δυστυχώς, δύσκολες εποχές στην Ελλάδα που και το κράτος ακόμη αδυνατεί να παρέχει και τα βασικά πολλές φορές στα Σώματα Ασφαλείας και είναι υποχρέωση και χαρά μας, ως ιδιώτες, αν μπορούμε, να βοηθάμε στο έργο τους», επισήμανε ο επιχειρηματίας Νίκος Λούλης ο οποίος θύμισε ότι η οικογένειά του διαχρονικά είναι κοντά στην πόλη του Βόλου και προσφέρει ανιδιοτελώς με χαρά.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο πρόεδρος των Μύλων Λούλη, ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Γιάννης Τόλιας, ο β’ υποδιευθυντής Βασίλης Μαρκογιαννάκης, καθώς και ο διοικητής και υποδιοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου Βασίλης Καραΐσκος και Γιώργος Ντιζές, καθώς και προσωπικό της Υπηρεσίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το