Τοπικά

Παράδοση εξοπλισμού και φαρμακευτικού υλικού από το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ στην ΕΟΔ Μαγνησίας

 

Στη δωρεά ενός πλήρως εξοπλισμένου διασωστικού σακιδίου πρώτων βοηθειών και διάσωσης καθώς και ένα εξειδικευμένο γιλέκο διασώστη , προχώρησε το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ προς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας.

Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 29/3/2023, το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ προσέφερε στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας ένα πλήρως εξοπλισμένο διασωστικό σακίδιο πρώτων βοηθειών και διάσωσης καθώς και ένα εξειδικευμένο γιλέκο διασώστη ,στο πλαίσιο της ελάχιστης συμβολής τους στη κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών , επιδιώκοντας με το τρόπο αυτό να συνδράμουν στην αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση του έργου που επιτελεί αλλά και ως αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής της σε εγχώρια και όχι μόνο περιστατικά.

Τον εξοπλισμό παρέδωσε στον Πρόεδρο της Ε.Ο.Δ. Μαγνησίας κ .Κωνσταντίνο Τράγαλο, ο Πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ κ. Λάμπρος Βελούδος , συνοδευόμενος από μέλη του Τμήματος.

Κατά την παραλαβή του, ο κ. Τράγαλος ευχαρίστησε την ΑΧΕΠΑ για την προσφορά του εξοπλισμού υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη δωρεά θα ενδυναμώσει το έργο της Ε.Ο.Δ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

Από τη πλευρά του, ο κ. Βελούδος υπογράμμισε ότι το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ όπως πάντα, στέκεται αρωγός στην Ε.Ο.Δ. Μαγνησίας που με το έργο της συμβάλλει και προσφέρει τόσα πολλά στη κοινωνία.

Στη συνέχεια ακολούθησε παρουσίαση από πιστοποιημένο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ-ΔΙΑΣΩΣΤΗ της διαδικασίας ΚΑΡΠΑ την οποία παρακολούθησαν όλα τα παρευρισκόμενα μέλη του τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ .

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το