Παραπολιτικά

Παραχωρούν δημοτικές αίθουσες με αντάλλαγμα την προβολή τους “Θ”

Ο Δήμος Βόλου παραχωρεί τις δημοτικές αίθουσες σε φορείς και συλλόγους για να πραγματοποιούν εκδηλώσεις, με την προϋπόθεση να συμπεριλαμβάνεται στις αφίσες ως… συνδιοργανωτής.

Για παράδειγμα, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας «Υποστηρίζω» ζητεί δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας Νίκου Κολοβού του κινηματοθέατρου «Αχίλλειον» για το διάστημα 19/4 -21/4/2016 (συμπεριλαμβανομένης και της πρόβας), προκειμένου να πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Στιγμές» από την θεατρική ομάδα Δραπαίκτες, χωρίς εισιτήριο εισόδου αλλά με προαιρετικό κουμπαρά με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου.

Ο ΔΟΕΠΑΠ θα παραχωρήσει δωρεάν την αίθουσα για την εκδήλωση «με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται στα δελτία Τύπου και τις αφίσες ότι είναι υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου και θα πρέπει να υπάρχει και το λογότυπο του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.».

Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί με την ΟΕΒΕΜ που ζήτησε τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας Νίκου Κολοβού του κινηματοθέατρου «Αχίλλειον», προκειμένου να πραγματοποιηθεί ενημερωτική – κοινωνική εκδήλωση με θέμα το ασφαλιστικό – φορολογικό για όλους τους πολίτες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

«Εισηγούμαι θετικά για τη δωρεάν παραχώρηση με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται στα δελτία Τύπου και τις αφίσες ότι είναι υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου και θα πρέπει να υπάρχει και το λογότυπο του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.».

Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί με την Ένωση Κυπρίων, αλλά και την αντιδημαρχία Παιδείας, που θα οργανώσει παιδικό φεστιβάλ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το