Τοπικά

Παραχώρηση της πλατείας Πανεπιστημίου για εκδήλωση της ΕΠΟ – Ενστάσεις της αντιπολίτευσης

Τις ενστάσεις της αντιπολίτευσης συνάντησε η απόφαση της δημοτικής αρχής Βόλου να παραχωρήσει την πλατεία Πανεπιστημίου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης της ΕΠΟ. Το θέμα τέθηκε προς έγκριση στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον δημοτικό σύμβουλο Αρ. Δουλόπουλο να θέτει ερώτημα για πιθανή καταστροφή του πρασίνου και τον Κ. Γαργάλα να εκφράζει κάθετα τη διαφωνία του λέγοντας ότι «με δεδομένη την αναξιοπιστία της ΕΠΟ, δεν συμφωνώ σε μια εκδήλωση εταιρείας που καταστρέφει το ποδόσφαιρο». Εκτός από τον κ. Γαργάλα που καταψήφισε το θέμα, λευκό ψήφισε ο κ. Ν. Κανελλής.
Ο Απ. Γαλάτης υποστήριξε ότι κατά την εκδήλωση δεν θα γίνει αγώνας ποδοσφαίρου, παρά μόνο ασκήσεις για την προβολή του αθλήματος.

Στο μεταξύ, με παρέμβαση του Αχ. Μπέου, αποσύρθηκε το θέμα παραχώρησης χώρου σε κεντρικό σημείο της πόλης, με σκοπό την υλοποίηση προωθητικής ενέργειας και καλλιτεχνικών παρεμβάσεων από μεγάλη εταιρεία.
Εξηγήσεις για την ταυτότητα της εταιρείας ζήτησε ο κ. Γαργάλας και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βόλου Ι. Ζωμέννου αποκάλυψε ότι πρόκειται για την Trident η οποία ενδιαφέρθηκε να βάψει παγκάκι και να δημιουργήσει γκράφιτι σε τοίχο κτιρίου που θα υποδείξει ο Δήμος.

Κατόπιν τούτου ο Αχ. Μπέος ζήτησε να αποσυρθεί το θέμα «γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο», όπως είπε, και να επανεισαχθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το