Τοπικά

Παπατόλιας: Δέχομαι απειλές από το δήμαρχο – Μπέος: Μιλάει ο loser της πολιτικής

mpeos-papatolias

Ύβρεις και απειλές κατήγγειλε ότι δέχτηκε ο Α. Παπατόλιας από τον δήμαρχο Βόλου Α. Μπέο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες Παπατόλια, ο δήμαρχος Βόλου τον πήρε τηλέφωνο και τον απείλησε. Ο ίδιος, μάλιστα, μετέβη χθες στο αστυνομικό τμήμα της Ρηγίλλης στην Αθήνα, όπου κατέθεσε το συμβάν και τη Δευτέρα θα  ζητήσει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε αφού πιστοποιηθεί η συνομιλία, να καταθέσει μήνυση σε βαρος του δημάρχου για εξύβριση και απειλή. Το περιστατικό που καταγγέλθηκε κατέγραψε η “Θεσσαλία”, με τον δήμαρχο να παραδέχεται ότι πήρε τηλέφωνο στον Α. Παπατόλια, αλλά δεν τον εξύβρισε και δεν τον απείλησε.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εφημερίδα σε παραπολιτικό της σχόλιο με τίτλο «Χωρίς Λόγια»:
Η πρώτη συνάντηση Μπέου –Παπατόλια, μετά το επεισόδιο στο δημοτικό συμβούλιο, όπου οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα , έγινε χθες στις εκλογές της ΚΕΔΕ.
Παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία Παπατόλια για την επίθεση που δέχτηκε από τον δήμαρχο και μάλιστα δια τηλεφώνου.
«Με είδε στις εκλογές της ΚΕΔΕ και με πήρε τηλέφωνο σε απειλητικό ύφος: Ρε κου…άλα άμα σε ξαναδώ να λείπεις από τη δουλειά σου θα σε γ….ω. Δεν ξέρεις τι έχεις να πάθεις. Αν δεν έχεις τα α……α μου σε φωτογραφία, έρχομαι να στα δώσω».
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Νομίζουμε πως δεν επιδέχεται σχολιασμού η επίσημη καταγγελία Παπατόλια. Το μόνο που επιδέχεται είναι διάψευσης από τον δήμαρχο και είναι αλήθεια ότι θα την περιμένουμε γιατί δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι υπάρχουν πολιτικοί αντίπαλοι που λύνουν τις διαφορές τους με αυτό τον τρόπο.
Και μάλιστα αντίπαλοι που υπήρξαν και «φίλοι». Αντίπαλοι που σκεφτόντουσαν να διεκδικήσουν μαζί τον Δήμο Βόλου”.
Ο Α. Μπέος με ειρωνική του ανακοίνωση εις βάρος του Α. Παπατόλια παραδέχεται ότι τον κάλεσε στο τηλέφωνο, αλλά δεν τον εξύβρισε. Συγκεκριμένα, από το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Αναφορικά με τους ισχυρισμούς του κ. Λάκη Παπατόλια, με τους οποίους επιχειρεί να εμφανιστεί σαν θύμα λεκτικής επίθεσης από το Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, θα θέλαμε, ως πρώτη απάντηση, να εκφράσουμε την απορία μας πως αυτός ο άνθρωπος διετέλεσε Νομάρχης Μαγνησίας! Ενδεχομένως δε να μην είναι τυχαίο ότι μετά τη θητεία του καταργήθηκε και ο ίδιος ο θεσμός!
Ο loser αυτός της πολιτικής, λοιπόν, με ένα παραλήρημα ψεύδους και φαντασιώσεων επιχειρεί και πάλι να βρεθεί, έστω και μ’ αυτό τον τρόπο, στη δημοσιότητα, αλλά φυσικά μόνο γέλωτα προκαλεί. Πάλι καλά που δεν ισχυρίστηκε ότι έπεσε και θύμα χειρονομιών.
Για μας είναι προφανές ότι η ενόχλησή του δεν οφείλεται στους χαρακτηρισμούς που υποστηρίζει ότι δέχθηκε, αλλά στην υπόδειξη – παρότρυνση του Δημάρχου να πάει να εργαστεί!
Την ώρα της ψηφοφορίας στην Κεντρική Ένωση Δήμων θα έπρεπε να βρίσκεται στη δουλειά του και όχι να περιφέρεται στην αίθουσα, όπου δεν είχε καμιά δουλειά. Άλλωστε εντελώς πρόσφατη είναι η νέα εκκωφαντική αποδοκιμασία που δέχτηκε στις εκλογές της ΠΕΔ, συγκεντρώνοντας τον ιλιγγιώδη αριθμό των…10 ψήφων!»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το