Τοπικά

Καταδικάστηκε γιατί εγκατέλειψε στα χωράφια του Αλμυρού σκύλο που …υιοθέτησε

Σε ένα χρόνο φυλάκιση και 5000 ευρώ πρόστιμο καταδικάστηκε σήμερα η σύζυγος ενός παπά  γιατί εγκατέλειψε στη ..μέση του πουθενά στον Αλμυρό ένα σκυλάκι που υιοθέτησε. Τον Μαϊο του 2016 παιδιά εντόπισαν την Κάντυ έξω από το γυμναστήριο στον Αλμυρό, γεμάτη πληγές. Την πήγαν στον κτηνίατρο, χρειάστηκε χειρουργείο 2  ωρών για να περιποιηθούν τις πληγές της και από τότε δεν την αποχωρίζονται.

Την Καντυ την άφησαν δεμένη σε ένα δέντρο μέσα στη βροχή το Δεκέμβρη του 2014, με τα τρια κουτάβια  της δίπλα. Φιλόζωη αναζήτησε σπίτι για υιοθεσία. Την πήρε ένα ζευγάρι που δεν είχε παιδιά, αλλά όταν η γυναίκα έπαιρνε τηλέφωνο για να επισκεφθεί το σπίτι και να δει το σκυλί, δεν της απαντούσαν.

“Με πήρε μετά ο παπάς, ο άνδρας της κοπέλας που την υιοθέτησε και όταν ζήτησα να την δω, αρχικά μέσα στην ευγένεια, μου είπε οτι η μικρή ήταν στον Καραβομυλο στον πάτερα του. Μετά όταν επέμενα μου είπε βρίζοντας ότι το κοπρόσκυλο το είχε πετάξει κάπου κοντά στον Αλμυρό στα χωράφια. Πήγαμε αμέσως από εκεί με μια ακόμα κοπέλα από τη φιλοζωική και ρωτούσαμε που ήταν το σκυλί . Άλλαξε ιστορία μόλις του είπα πως θα γίνει  καταγγελία και είπε οτι το έχασε στη διασταύρωση για Αλμυρό όταν την έβγαλε να κατουρήσει.

Μάθαμε από την κυρία που μένει δίπλα τους και προσφέρθηκε για μάρτυρας, ότι το σκυλί έλειπε 2-3 μήνες.

Έγινε καταγγελία και ο ”πάπας” που εγκατέλειψε την Καντυ μας στο πουθενά, το κοπρόσκυλο όπως είπε, θα τα πει με τον εισαγγελέα και εμας”, ανέφερε η φιλόζωη, όταν έψαχνε το σκυλί. Αμέσως μετά τη βρήκαν τα παιδιά στον Αλμυρό και όλα πήραν το δρόμο τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το