Τοπικά

Παπαπέτρος για Δημοτικό Συμβούλιο: Αφωνία, παραφωνία, υποταγή, προπηλακισμοί, απειλές, ύβρεις και ομοφοβία

Η αφωνία, η παραφωνία, η υποταγή οι προπηλακισμοί, οι απειλές, οι ύβρεις και τα ομοφοβικά σχόλια, κυριάρχησαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, σύμφωνα με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Νίκο Παπαπέτρο, ο οποίος καταγγέλλει τη δημοτική αρχή ότι επέτρεψε να μετατραπεί σε χάος μια συνεδρίαση η οποία αφορούσε την έγκριση των μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ που προτάθηκαν από τους κοινωνικούς φορείς.
Όπως τόνισε ο κ. Παπαπέτρος σε δηλώσεις του, ο διάλογος– αν γίνεται διάλογος από την πλειοψηφία – αφορούσε άσχετα θέματα και έτσι, επιβεβαιώθηκε και πάλι:
– Η πλήρης αφωνία των μελών της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Η φωνή τους δεν έχει ακουστεί ακόμη, παρά μόνο τα γιουχαϊσματα και τα χειροκροτήματα προς τον αρχηγό τους. Αναμένουμε κάποια στιγμή και τις τοποθετήσεις κάποιων εξ αυτών.
– Η πλήρης παραφωνία τέως Αντιδημάρχου, τέως Διοικητού Αγίου Όρους, και τέως αλευροβιομήχανου. Αναφέρεται σε εγκληματικές οργανώσεις, χωρίς να προσδιορίζει ποιες είναι αυτές, σε ποιες περιόδους αφορούν, ποιοι οι υμνητές τους και ποια τα μέλη τους. Δικαιολογείται όμως.
– Η άρνηση απαντήσεως σε οποιαδήποτε ερώτησή μας, με τη δικαιολογία ότι είναι εκτός θέματος. Και τούτο κατ’ εντολήν Δημάρχου ! Τώρα, πόσο εκτός θέματος είναι η ερώτηση για την προσκόμιση στοιχείων απόδειξης της εμπειρίας που απαιτεί ο νόμος για τα πρόσωπα που προτείνονται στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, μόνο ο κος Δήμαρχος το ξέρει ! Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος απλώς το διαισθάνεται.
– Η πλήρης υποταγή των μελών της ομάδας πλειοψηφίας στα κελεύσματα του αρχηγού τους. Απαντούν καθ’ υπόδειξη, χειροκροτούν κατ’ εντολήν και χλευάζουν κατά παραγγελία.
– Ο ομοφοβικός και σεξιστικός λόγος του αρχηγού της ομάδας πλειοψηφίας. Δημοτική μας σύμβουλος χαρακτηρίζεται ως «κορ-τσούλα» και της προαναγγέλλεται η άφιξη «και ναυτών» στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε συνέχεια της παρελθούσας εισόδου στρατιωτών του στρατού ξηράς.
– Οι προπηλακισμοί και οι απειλές κατά δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι απειλούνται με ξύλο, άμεσα ή εντός της διάρκειας της θητείας !
«Η πολιτική ηγεσία του τόπου μας και τα κόμματα που, εμφανώς ή αφανώς, στήριξαν αυτήν τη δημοτική αρχή, μπορούν να αισθάνονται απολύτως ικανοποιημένοι. Η πόλη μας, ευτυχισμένη, προχωράει. Το προς τα πού.. θα δείξει!» κατέληξε ο κ. Παπαπέτρος.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Πέρασαν στη Β’ Φάση οι ομάδες παίδων Βόλου και Νίκης στο πόλο

Την πρόκριση στη β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο Παίδων (Κ15) πανηγύρισαν ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση (κεντρική…

23 Ιανουαρίου 2024

Ανακοίνωσε τον Γιαννίτση εν όψει Άρη η Νίκη

Την απόκτηση του Μιχάλη Γιαννίτση ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη. Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει…

23 Ιανουαρίου 2024

Χαλκίδα: «Η κακοποίηση από τον σύζυγο “όπλισε” το χέρι της 38χρονης» – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

Για κακοποίηση της 38χρονης από τον σύζυγό της, κάνει λόγο ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της…

23 Ιανουαρίου 2024

Οι συνομιλίες των αστυνομικών που συνελήφθησαν για εκβιάσεις επιχειρηματιών – «Μπαίνει τώρα ο ΕΦΚΑ», «κόφτα όλα σήμερα»

Αποκαλυπτικές για τη δράση των αστυνομικών που συνελήφθησαν στη Σαλαμίνα από τους «Αδιάφθορους» για εκβιάσεις…

23 Ιανουαρίου 2024

Τραγωδία στη Γαλλία: Αυτοκίνητο έπεσε σε οδόφραγμα αγροτών – Μια νεκρή και δύο τραυματίες

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της το πρωί της Τρίτης όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε σε ένα…

23 Ιανουαρίου 2024

«Μοτοσυκλετώντας… χαίρομαι», στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Ν.Ιωνίας Μαγνησίας

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ» με ιδρυτικό φορέα τη Μοτοσυκλετιστική…

23 Ιανουαρίου 2024