Ελλάδα

Παπανδρέου-Θεοδωράκης στην ίδια πτήση αργά χθες βράδυ

theodorakis
Υπήρξαν φίλοι στο παρελθόν – όσο φίλος μπορεί να είναι ένας πολιτικός με έναν δημοσιογράφο. Τώρα, πολιτικοί αντίπαλοι, αναζητούν ψήφους από το ίδιο εκλογικό πεδίο. Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Σταύρος Θεοδωράκης είχαν την πρώτη τους συνάντηση μετά την απόφαση του δεύτερου να ιδρύσει το Ποτάμι. Μια συνάντηση μέσα σε έναν ασφυκτικό χώρο -στην καμπίνα ενός αεροσκάφους.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί ταξίδευαν μαζί χθες βράδυ από τα Ιωάννινα προς την Αθήνα με την πτήση Α3 167. Αν και θα περίμενε κανείς να ανταλλάξουν έστω έναν χαιρετισμό, οι δύο άντρες δεν μίλησαν καθόλου, μέσα σε ένα κλίμα μάλλον αμήχανο και με τους επιβάτες να παρατηρούν προσεκτικά τις κινήσεις τους.

Αμέσως μετά την προσγείωση ο Γιώργος Παπανδρέου κατευθύνθηκε αμέσως προς την πίστα όπου τον παρέλαβε ειδικό όχημα, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης ακολούθησε κανονικά τη ροή των επιβατών και επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της αερογραμμής. Οι επιβάτες άρχισαν να σχολιάζουν αμέσως την επιλογή του Παπανδρέου λέγοντας στον Θεοδωράκη «εσύ, όμως ήρθες μαζί μας».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το