Τοπικά

Παπανάτσιου: Στην ΕΡΓΟΣΕ η οριστική μελέτη για τη διάνοιξη δρόμων στους οικισμούς Άνω Γατζέας και Αγίας Τριάδας

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της  Άνω Γατζέας  για τη διάνοιξη οδών στους οικισμούς Άνω Γατζέας και Αγίας Τριάδας  που θα επιτρέψει μελλοντικά τη διασύνδεση με το επαρχιακό και δημοτικό δίκτυο για την ευκολότερη μετακίνηση μεταξύ των οικισμών ώστε να μην εκτελείται οδικό έργο μέσω της σιδηροδρομικής  γραμμής  του ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ  οδεύει προς τη δικαίωσή  του.

Με εντολή που απέστειλε σήμερα στην διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. ο Γ.Γ. Υποδομών και Μεταφορών κ. Βούρδας,   αναλαμβάνει η ΕΡΓΟΣΕ σε συνεργασία με τον ΟΣΕ την εκτέλεση της οριστικής  μελέτης έως τις 30/11/2019 ώστε στη συνέχεια να ενταχθεί το εν λόγω έργο σε πρόγραμμα για την υλοποίησή του.

Το θέμα είχε τεθεί στο Γενικό Γραμματέα Υποδομών και Μεταφορών  από την Υφυπουργό Οικονομικών- Βουλευτή Μαγνησίας  κ. Κ. Παπανάτσιου και τους κατοίκους της περιοχής στα πλαίσια της επίσκεψης του κ. Βούρδα στο Βόλο το Φεβρουάριο του 2019.

Το έργο θα δικαιώσει ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής ενώ θα αναβαθμίσει τη λειτουργία του παραδοσιακού τρένου του Πηλίου που αποτελεί ιστορικό σύμβολο του Πηλίου και αποτελεί ισχυρό πόλο προσέλκυσης τουρισμού στη περιοχή.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το