Ελλάδα

Παπακώστα: Η επίθεση στην έδρα των ΜΑΤ έγινε επειδή η ΕΛ.ΑΣ. κάνει τη δουλειά της

Σε έκφραση οργής, επειδή χάλασαν τα σχέδια των «μπαχαλάκηδων» απέδωσε η Κατερίνα Παπακώστα την καταδρομική επίθεση που έκαναν αναρχικοί στην έδρα των ΜΑΤ, στην Καισαριανή, την Τρίτη.
Οταν ρωτήθηκε για το θέμα, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη μετέφερε την εκτίμηση που σχημάτισαν μέλη της ομάδας, την οποία επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. «Εδράζουν την άποψή τους ότι αυτό είναι μία έκφραση οργής επειδή χάλασαν τα σχέδια των “μπαχαλάκηδων”», είπε στο STAR.
Παράλληλα, η κ. Παπακώστα εξέφρασε την άποψη ότι οι «τυφλές» επιθέσεις γίνονται επειδή η αστυνομία κάνει τη δουλειά της.

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι αφοσιωμένη στην υπηρεσία της προστασίας των πολιτών και στην ασφάλεια της χώρας. Επιθέσεις τυφλές γίνονται ακριβώς επειδή κάνει την δουλειά της», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση για τον τρόπο αντιμετώπισης των αντιεξουσιαστών, απάντησε:
«Οπου η πρόληψη και η αποτροπή δεν αναχαιτίζουν αυτούς οι οποίοι θέλουν να κατεδαφίσουν το κράτος, αυτούς οι οποίοι θέλουν να καταρρακώσουν την εικόνα της χώρας, υπάρχει σχέδιο γι’ αυτό και θα το αντιμετωπίσουμε με τον ενδεδειγμένο τρόπο, πάντοτε μέσα στο πλαίσιο της Δημοκρατίας».

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το