Τοπικά

Παπαδούλης: «Ο Βόλος είναι Πανεπιστημιούπολη και στόχος μας είναι να γίνει ακόμη μεγαλύτερη»

«Η πρώτη σύμβαση που θα υπογράψω ως Δήμαρχος θα είναι του Δήμου Βόλου με το Πανεπιστήμιο. Θα επενδύσουμε στις επιστημονικές δυνατότητες του ιδρύματος, οι οποίες θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση αναγκών της πόλης σε όλους τους τομείς».
Την πρόθεσή του, αυτή τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δημ. Παπαδούλης, στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζήση Μαμούρη, τον οποίον επισκέφθηκε μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στην Πρυτανεία του ιδρύματος.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου υπενθύμισε πως ο νυν δήμαρχος κράτησε εχθρική στάση προς το Πανεπιστήμιο, φοβούμενος μήπως ο Βόλος γίνει… Πανεπιστημιούπολη.
«Ο Βόλος είναι Πανεπιστημιούπολη και στόχος μας είναι να γίνει ακόμη μεγαλύτερη, ώστε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας να αποτελέσει το μεγάλο σύμμαχο της πόλης», είπε ο Απόστολος Δημ. Παπαδούλης και συμπλήρωσε πως με τη βοήθειά του ιδρύματος, θα γίνει δυνατή η δημιουργία κέντρου Διοίκησης της καθημερινότητας της πόλης, το οποίο θα βοηθά τον πολίτη να συμμετέχει ενεργά στην επίλυση των προβλημάτων του.
Τον υπ. Δήμαρχο Βόλου συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Χούστης Ηλίας, Λόης Αθανάσιος, Κουτσελίνης Αλέκος, Κούριας Σπύρος, Πρίγκου Ματίνα, Κιντά Ιωάννα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το